Blog

crema Gheara draculuiFiecare dintre oameni ar trebui să hidrateze pielea corpului în fiecare zi, de preferință după o baie,  atunci când pielea absoarbe cel mai bine ingredientele active conținute în produse cosmetice. Crema hidratantă este și un produs recomandat pentru utilizare atunci când pielea este expusă în mod deosebit efectelor nocive ale condițiilor meteo – soare, vânt, îngheț. Pentru a evita uscarea pielii și crăparea epidermei, folosește o cremă hidratantă bună chiar și de mai multe ori pe zi.

Hidratarea pielii – de ce merită?

Hidratarea ajută la menținerea pielii netede și suple și o protejează împotriva pierderii de apă. În acest fel, pielea își păstrează aspectul bun și sănătos pentru mai mult timp.

O cremă de corp hidratantă trebuie utilizată, de asemenea, dacă dorești să eviți problema pielii uscate și crăpate sau dacă ai probleme cu iritația, psoriazisul, eczemele sau dermatita atopică. Utilizarea produselor hidratante are un efect pozitiv asupra stării pielii, aducând alinare în multe afecțiuni ale pielii, mai ales daca produsul conține ingrediente cu proprietăți calmante, precum unt de Shea sau aloe vera.

Este recomandat să alegi cosmetice naturale, produse cu compoziții bune, sigure, ce nu conțin substanțe toxice, iritante, precum parabeni, arome artificiale sau conservanți. Acestea conțin, în schimb, substanțe naturale, extracte și uleiuri vegetale, care sunt bogate în nutrienți și vitamine necesare pielii, care o hrănesc profund, îi oferă fermitate și păstrează apa în epidermă, rezultând o piele moale, fermă și elastică. De asemenea, creează un strat protector pe suprafața pielii, protejând-o împotriva factorilor externi nocivi.

Ce trebuie să alegi pentru o piele frumoasă?

Pentru a menține aspectul bun al pielii, se recomandă utilizarea zilnică a produselor cosmetice cu efect hidratant. Printre cremele și loțiunile hidratante, fiecare va găsi ceva pentru sine: atât persoanele care se luptă cu problemele pielii descuamate, crăpate, cât și persoanele cu pielea extrem de sensibilă. Pe lângă efectul de hidratare, multe loțiuni și creme au și efecte suplimentare – prevenirea formării vergeturilor, stimularea regenerării țesuturilor, efecte remineralizante sau reducerea simptomelor de îmbătrânire a pielii. Unele creme au, de asemenea, un efect relaxant sau energizant, așa cum este crema Gheara dracului și poate fi o soluție pentru pasionații de sport sau cei care suferă de dureri musculare.

Atunci când alegi un produs cu proprietăți de îngrijire, ar trebui să ții cont atât de nevoile pielii tale, cât și de preferințele individuale – unii oameni preferă formule mai ușoare, în timp ce alții le vor alege pe cele mai bogate și grase.

Folosirea unei loțiuni sau creme de corp are încă un avantaj important! Pe lângă efectele benefice,  acestea au si parfumuri frumoase, care au efect relaxant și îți îmbunătățesc starea de spirit!

Untul de corp – cea mai bună soluție pentru o hidratare intensă a pielii

Cremele și loțiunile de corp nu sunt singurele produse cosmetice care sunt folosite pentru îngrijirea pielii. Untul de corp este, de asemenea, perfect, deoarece îmbunătățește starea și aspectul pielii, previne pierderea apei din epidermă, face pielea mai elastică și mărește nivelul de hidratare.

Untul de corp este un produs cu o consistență foarte groasă și este un produs cosmetic profund hidratant și lubrifiant. De asemenea, întărește stratul hidro-lipidic al pielii. Acțiunea untului de corp se bazează pe proprietățile de îngrijire ale extractelor și uleiurilor naturale din plante și este excepțional de bogat în ingrediente active. Adesea la baza acestor produse stau untul de Shea și untul de cacao, care sunt recomandate pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele, chiar și a celei extrem de delicate și sensibile.