Blog

ulei de canepa

Uleidecanepa.com site-ul din care iti poti cumpara cel mai bun produs

Uleiul de canepa este un produs care poate fi folosit in bucatarie, in tratarea unor probleme ale tenului dar si in tratarea unor probleme de sanatate. Acesta este cunoscut de mai bine de 5000 de ani iar semintele de canepa au fost utilizate inca din China Antica pentru a putea calma inflamatiile sau pentru a-ti putea reface organismul.

In Romania uleiul de canepa este folosit de cel putin 2000 de ani. Utilizarea uleiului de canepa a devenit tot mai raspandita, oamenii au inteles in sfarsit cat de folositor poate fi acest produs si care sunt beneficiile reale care le aduce sanatatii lor.

Acceseaza uleidecanepa.com si vei avea parte de un produs exceptional la cele mai avantajoase costuri.  Uleiul de canepa se obtine prin presarea la rece a semintelor. De indata ce acestea vor fi stoarse vor elibera un ulei cu miros placut si  de o culoare inchisa la culoare.

Trebuie sa depozitezi uleiul de canepa intr-un loc racoros, umbros si ferit de caldura excesiva. Dup ace deschizi sticla de ulei de canepa trebuie sa pastrezi sticla la frigider. Doza zinlinca recomandata este  de 1-2 linguri pe zi de 10-20 ml. 

Uleiul de canepa are un continut bogat de acizi grasi Omega 3 si Omega 6 care iti vor asigura sanatatea de care ai nevoie.  Valoarea nutritional a uleiului de canepa este : 812 kcal/100g, vitamina E, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina C, caroten, lecitina, calciul, magneziu, fitosteroli, fosfolipide, sulf, zinc, potasiu, fier, mangan, cupru si clorofila.

Bolile cardiovasculare pot fi prevenite cu ajutorul uleiului de canepa. Tensiunea arterial este un a dintre principalele cauza alte atacului de cors sau a atacului vascular cerebral. Consumarea de ulei de canepa te poate ajuta mai mult decat ti-ai putea da seama in tratarea tuturor bolilor cardiovasculare.  Mai mult de atat un consum regulat de produse bogate in acizi grasi Omega 3 si Omega 6 te ajuta sa iti protejezi inima si sa ai parte de sanatatea pe care o doresti.

Alege acest produs natural si vei avea parte de cele mai bune rezultate din cate exista. 

BY:

[email protected]

Blog despre fashion, frumusete, sanatate, dieta, parenting, nutritie, stil de viata, calatorii, pareri produse, casa si gradina.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.