Despre

writer

Bun venit, noi suntem jurnaldeblogger.ro!

Suntem din Timisoara, insa colaboram cu multi writeri si bloggeri din toata tara. Ne place sa credem ca in Romania exista inca libertatea de exprimare, nu ne place politica, iubim calatoriile, muzica buna si tot ce este frumos. Scriem destul de des despre toate lucrurile cu care interactionam zi de zi, dar si despre fashion, moda, frumusete, sanatate, dieta si nutritie, parenting, copii, stil de viata, casa si gradina, ocazional despre calatorii, despre produse pe care le-am folosit si despre care ne dam cu parerea la modul cel mai sincer posibil.

Platforma jurnaldeblogger.ro ofera posibilitatea vizitorilor sa-si publice propriile povesti gratuit pe pagina „Povestile Cititorilor” Daca si tu ai o poveste ce crezi ca ar trebui publicata, contacteaza-ne pe adresa [email protected] In material nu este acceptata reclama de nici un fel.

In cazul in care esti o companie sau un producator si vrei sa ne dam cu parerea despre produsul tau, o vom face cu mare drag. Oferim review-uri complexe si reale, trecem in revista cele mai importante caracteristici ale produsului. Spune-ne mai multe pe adresa contacteaza-ne pe adresa [email protected] Vom publica review-ul pe pagina „Parerea noastra

Oferim informatii subiective, toate review-urile pe care o sa le gasiti la produse si servicii au fost si vor ramane intotdeauna reale.

Va multumim pentru vizita si pentru timpul vostru acordat citirii articolelor. Ne puteti trimite sugestiile, parerile si intrebarile voastre pe adresa de mail: [email protected]

Distribuie