Blog

O masinuta electrica pentru copii poate sa fie jucaria perfecta. Aceasta ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte reflexele, le ofera posibilitatea de a socializa cu alti copii, le ofera distractia de care au nevoie si ii face mai responsabili.

Cum achizitionezi, insa, cea mai buna masinuta electrica? Exista zeci de modele, care mai de care mai interesante pe piata. Care este cel mai bun?

Evident, achizitia masinutei electrice trebuie sa tina cont de o serie de criterii, in asa fle incat produsul sa se potriveasca perfect copilului tau.

De ce trebuie sa tii cont atunci cand cumperi masinuta?

In ordinea importantei, criteriile sunt urmatoarele:

  1. Siguranta. Este primul punct si este esential. Daca vrei ca prichindelul tau sa se simta foarte bine, trebuie sa ii oferi siguranta. Asta inseamna ca masina trebuie sa fie dotata cu centuri de siguranta, sa nu aiba colturi ascutite, sa fie stabila si sa fie realizata din materiale de foarte buna calitate. Analizeaza fiecare detaliu, inclusiv materialul din care sunt facute rotile. Exista masinute cu roti de plastic si masinute cu roti de cauciuc. Desi mai costisitoare, cele cu roti de cauciuc sunt mult mai indicate.
  2. Varsta copilului. Copiii cresc repede si preferintele lor se schimba odata cu varsta. Masinuta electrica nu trebuie sa fie la fel pentru un copil de 3 ani si pentru unul de 6-7 ani. Cei de 3 ani au nevoie de masinute cat mai colorate, care sa faca zgomot si sa circule incet. Acestea trebuie sa fie controlate inclusiv de parinti. Cei mai mari insa, vor dori masinute care sa le ofere libertate totala, care sa se miste ceva mai repede si sa semene cat mai mult cu masinile pe care le conduc parintii.
  3. Dotarile masinii. Producatorii doteaza masinutele electrice pentru copii cu functii din ce in ce mai interesante. Unele au radio cu MP3, altele au mai multe viteze, altele pot fi acoperite in mod automat in timp ce altele se focuseaza pe calitatea materialelor. Cauta o masinuta cu autonomie cat mai mare, care sa fie dotata cu cat mai multe functii si sa poata fi achizitionata la un pret decent.
  4. Design. Nu in ultimul rand, conteaza designul. Cel mic isi va exprima dorinta referitor la ceea ce isi doreste. Poate ca vrea o masina de curse, una de teren sau un ATV. Din fericire, exista sute de optiuni si se poate opta pentru orice tip de design.

Daca vrei sa ii achizitionezi copilului tau o masinuta electrica, pe autokids.ro poti gasi numeroase modele care mai de care mai interesante, la preturi decente.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.