Blog

La ce vârstă poți oferi copilului primele sale bijuterii? Bijuteriile sunt idei de cadouri ideale de oferit. Un obiect prețios prin excelență, bijuteria este oferită pentru a semnifica atașamentul față de o persoană, dar și pentru a marca un moment memorabil sau o dorință pe care cineva doreste să o exprime. Dar ce bijuterie poți oferi unui copil?

Bijuteriile și noi.

Bijuteriile sunt făcute pentru toată lumea, bărbați, femei, tineri, adulți și copii. Bijuteria este un bun calificat drept prețios care simbolizează fapte, evenimente, amintiri, dorințe… Acesta este motivul pentru care este făcută să reziste, să fie expusă și mai ales să împodobească.

Încă din negura timpurilor, bijuteriile au fost sinonime cu frumusețea, șicul și eleganța. Fiecare formă de bijuterii are propriile semnificații în funcție de materialul din care a fost făcută. Este cazul verighetei de aur mai ales, care pecetluiește unirea unui cuplu, sau inelului de argint de oferit unei logodnice, printre altele.

Ce bijuterii pentru un copil?

Bijuteriile pot fi și cadouri originale pentru copii, atâta timp cât știi ce fel de bijuterii sunt potrivite pentru copilul tău. Primul criteriu de alegere este vârsta copilului. Un colier, sau o brățară, mai mică pentru un nou-născut, pentru a-i sărbători nașterea sau botezul, daca nu este ajustabila, riscă să devină prea mici când crește.

Ideea este atunci să alegi un model de bijuterii pentru copii care să fie rezistent și pe care copilul să o poata etala ani de zile. Este cazul unui colier cu pandantiv, de exemplu. Acest tip de bijuterie nu face nicio distincție de sex și poate fi purtat permanent de către copil în toate fazele de creștere.

Pe de altă parte, tot felul de bijuterii pot fi oferite copiilor de la vârsta pre-școlară, adică de la 2 ani și peste. De la această vârstă, copilul învață să-și depășească timiditatea și îi place să se arate în public.

Fetițelor le place să imite hainele purtate de adulți, sau chiar să se îmbrace cu haine în care se vor găsi frumoase. Băieții mici se vor bucura să-și perfecționeze coafura, silueta… Bijuteriile, la vârsta lor, ar fi accesoriul ideal pentru a-și desăvârși frumusețea.

La aceasta vârstă, o brățară copii, un colier cu pandantiv, un inel cu o piatră prețioasă sau nu, sau chiar un lanț cu un medalion gravat cu numele lor, ar fi pe placul copilului și chiar ar constitui un obiect plin de șic și eleganță.

O bijuterie pentru ziua copilului tău

Ca toate cadourile, bijuteria va simboliza atașamentul și tandrețea pentru copilul tău, indiferent de vârsta acestuia.

Te-ai gândit la pietrele din naștere?

În lipsă de idei? De ce să nu optezi pentru un set de bijuterii cu piatră de naștere, birthstone? Cei care sunt născuți în februarie, de exemplu, au piatra de naștere  ametist și această bijuterie de culoare violet îi reprezintă bine. Înainte de a investi într-o piatră de naștere, un sfat: asigură-te că persoanei îi place culoarea în cauză! Dacă nu este înnebunită după culoarea verde și piatra ei de naștere este smarald, probabil că nu va fi foarte fericită să primească acest cadou, oricât de semnificativ ar fi el.

Pentru un băiat, brățara cu placă gravata sau nu, din aur alb, sau brățara multicoloră din piele fină, vor fi un cadou de excepție care îi va aminti mereu, chiar și când va fi mai mare, de tandrețea copilariei.

Pentru o fetiță, o brățară cu lanț, placată cu aur, de care poate agăța mici pandantive cu diferite modele va fi vârful șicului pentru a-și accesoriza hainele elegante. Amintiți-vă întotdeauna că bijuteriile sunt un cadou făcut să reziste.

 

BY:

[email protected]

Blog despre fashion, frumusete, sanatate, dieta, parenting, nutritie, stil de viata, calatorii, pareri produse, casa si gradina.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.