Blog

Este dificil sa iti educi copilul, insa intregul proces poate deveni extrem de atractiv. Educatia celor mici nu se face prin actiuni stricte si serioase, ci prin joaca. Cele mai eficiente rezultate sunt date de momentele pline de energie si de buna dispozitie, din copilul ramane cu ceva. Tocmai de aceea, iti recomandam sa ii acorzi cat mai multa atentie, sa te joci cu el, sa il inveti jocuri noi si sa ii cumperi cat mai multe jucarii.

Una dintre jucariile ideale pentru responsabilizarea copilului, dar si pentru o multime de alte avantaje este o masinuta electrica.

Ce este o masinuta electrica?

Este un vehicul de dimensiuni reduse, care poate sa fie controlat de catre cei mici. De regula, acesta circula cu viteze mici, poate fi controlat inclusiv de catre parinti printr-o telecomanda si este foarte atractiv pentru prichindei, majoritatea dorindu-si o astfel de jucarie.

De ce sa ii cumperi copilului tau o masinuta electrica?

Exista multe motive:

  • Pentru ca il poti convinge sa petreaca mai mult timp in aer liber. Cu siguranta, copiii din ziua de astazi petrec din ce in ce mai putin timp in aer liber, lucru care nu este tocmai ok. Cel mic are nevoie de vitamina D si trebuie sa isi consume intr-un fel sau altul energia. O masinuta electrica il va scoate din casa si il va tine departe de laptop, telefon sau tableta.
  • Pentru ca ii dezvolta anumite reflexe si abilitati. Va sti sa aprecieze distante, va putea reactiona atunci cand apar obstacole si va intelege mai bine anumite reguli ale fizicii.
  • Pentru ca il face mai responsabil. Cel mai important beneficiu insa, este faptul ca prichindelul tau poate deveni mai responsabil. Il poti lasa pe el sa aiba grija de masinuta, ceea ce inseamna ca va trebui sa ii incarce bateria, sa o curete ori de cate ori iese cu ea afara si sa o depoziteze corect. De asemenea, va trebui sa evite sa o zgarie.
  • Pentru ca il ajuta sa socializeze. Socializarea este un alt avantaj important pe care masinuta electrica il ofera. Iesirile in parc inseamna intalnirea cu alti copii, schimbul de jucarii si distractie.

Evident, daca cumperi o masinuta electrica trebuie sa ii acorzi celui mic suficient timp, sa iesi cu el in parc si sa te bucuri de fiecare moment. Poate sa fie un adevarat liant si pentru relatia dintre voi, asadar, este o investitie care merita din plin.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.