Blog

Tot ceea ce trebuie sa stii despre microneedling-ul facial

Atunci cand iti doresti sa arati impecabil si sa te ingrijesti de aspectul fizic fara doar si poate ca tenul primeste o atentie deosebita. In acest sens vei putea opta pentru diferite tratamente faciale menite a preveni imbatranirea tenului si a remedia anumite probleme care pot sa apara din perspectiva imperfectiunilor pielii.

Saloanele de infrumusetare si de cosmetica ofera o gama diversificata de proceduri si abordari in privinta tratamentelor faciale profesionale. Printre acestea regasim si microneedling-ul sau tratamentul pe baza de micro-ace.

Microneedling-ul si aplicarea acestei proceduri

Prin microneedling se intelege acea procedura din cadrul tratamentelor estetice faciale care apeleaza la un dispozitiv medical special care se aseamana cu un stilou. Dispozitivul este dotat cu mai multe micro-ace, acestea avand o foarte mare finete. In cadrul procedurii de microneedling Pitesti micro-acele vor genera perforatii foarte mici si de o foarte mare finete la nivelul primelor doua straturi de piele ale tenului. Perforatiile acestea sunt minuscule si vor duce la aparitia unor leziuni foarte mici, leziuni care nu sunt perceptibile cu ochiul liber.

Ca urmare a acestor micro-perforatii substantele si produsele folosite pentru tratamentele faciale vor patrunde mult mai profund in piele, ajungand dincolo de stratul superficial al pielii. Mai mult, prin prisma faptului ca pielea a suferit mici leziuni in urma intepaturilor cu micro-ace, organismul va incepe productia unei cantitati mai mari de colagen pentru a sustine regenerarea stratului de piele. Acest lucru conduce la regenerarea celulelor pielii fetei.Consecinta o reprezinta reintinerirea tenului.

Cu ajutorul procedurilor de microneedling se doreste imbunatatirea aspectului tenului, a pielii gatului si a zonei decolteului. Serumurile utilizate in aceasta procedura specifica tratamentelor faciale ajung profund in piele, fapt ce duce la o hidratare la cele mai ridicate standarde. De aici rezulta si o luminozitate mult mai mare a pielii. Pentru un tratament cu microneedling Pitesti se recomanda un interval al acestor sedinte o data la 1-2 saptamani.

Beneficii majore fara efecte adverse

Atunci cand iti doresti sa beneficiezi de anumite tratamente estetice este foarte important sa te asiguri ca vei opta pentru acele proceduri care nu au efecte adverse si care aduc avantaje importante la nivelul pielii. In cazul microneedling-ului vorbim despre o abordare complet non-invaziva, fara nici cele mai mici efecte adverse si care in schimb aduce o contributie importanta la obtinerea unui ten cu aspect ingrijit, luminos si intinerit.

In urma procedurilor de microneedling Pitesti pielea se va recupera foarte repede. Roseata aparuta la nivelul pielii in urma micro-perforatiilor va disparea in doar cateva ore de la tratament. Controlul foarte bun asupra adancimii pana la care patrund micro-acele reprezinta un alt beneficiu important de amintit. Iar rezultatele se vor vedea imediat, rezultate care constau in obtinerea unui ten cu aspect complet imbunatatit si a unei pieli tonifiate. De asemenea, microneedling-ul contribuie inclusiv la estomparea ridurilor.

Vrei sa te bucuri de rezultatele tratamentului cu micro-ace? Atunci nu ezita sa te programezi la un salon de cosmetica si infrumusetare. Pentru microneedling Pitesti vei putea gasi mai multe informatii pe www.routine-beauty.ro.