Blog

Tot ceea ce trebuie sa stii despre tratamentele faciale profesionale

Vrei sa previi imbatranirea tenului si aparitia ridurilor? Iti doresti sa te bucuri de un ten cu aspect tanar cat mai mult timp? Sau poate ca ai probleme cu cosurile sau acneea la nivelul tenului. Pentru oricare dintre aceste probleme si obiective poti sa ai in vedere tratamentele faciale efectuate de personal calificat in cadrul centrelor si a saloanelor de infrumusetare.

Astfel de tratamente faciale Bucuresti se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, deopotriva barbatilor si femeilor, chiar daca de cele mai multe ori doamnele si domnisoarele pun mai mult accent pe un aspect tanar al tenului. Tratamentele faciale au rolul de a completa ingrijirea realizata cu ajutorul produselor dermato-cosmetice, fiind foarte eficiente si oferind rezultate pe termen lung.

Tratamente faciale Bucuresti in centre si saloane de infrumusetare

Atunci cand alegi sa urmezi tratamente faciale in cadrul clinicilor de infrumusetare vei beneficia de personal calificat, instruit si cu experienta in toate procedurile care se regasesc in cadrul acestor tratamente. De asemenea vei beneficia de ultimele tehnologii si echipamente pentru a obtine rezultatele dorite. Mai mult, pentru a avea certitudinea ca vei ajunge la rezultatele dorite, vei beneficia de consultanta si indrumare din partea profesionistilor in tratamente faciale Bucuresti.

Primul pas in cadrul tratamentelor faciale profesionale il reprezinta curatarea in profunzime a tenului fetei. Pentru acest lucru sunt folosite produse profesionale din categoria acelora dermato-cosmetice, dar si tehnologii inovative care contribuie la pregatirea tenului pentru procedurile de rejuvenare faciala. In cazul in care tratamentele respective vizeaza combaterea tenului gras, se vor folosi produse care au la baza diferiti acizi naturali, acestia contribuind la diminuarea secretiei de sebuum de la nivelul tenului.

Acesti acizi faciliteaza exfolierea pielii moarte si hranesc porii fetei. Prin urmare se va obtine o regenerare a epidermei si obtinerea unei texturi mai sanatoase.Pasul urmator il reprezinta folosirea tratamentelor cu laser (lumina intens pulsata), cu ultrasunete sau cu ajutorul curentului galvanic. Ca urmare a faptului ca tenul a fost anterior curatat in profunzime, eficienta acestor proceduri moderne este una foarte ridicata, ajungand sa aiba un impact benefic la nivel profund al celulelor de la nivelul tenului.

Rezultate pe termen lung, zero riscuri

Indiferent daca iti doresti sa scapi de probleme precum cosuri, acnee sau imperfectiuni la nivelul tenului ori daca vrei sa iti pastrezi tineretea tenului pentru timp indelungat, trebuie sa stii ca atunci cand alegi sa apelezi la un centru de infrumusetare si ingrijire corporala pentru tratamente faciale Bucuresti alegi sa te bucuri de rezultate pe termen lung, dar si de siguranta unor tratamente profesionale fara efecte adverse sau riscuri la adresa sanatatii.

Acest lucru se datoreaza faptului ca echipamentele folosite pentru sedintele de tratamente sunt dintre cele mai performante si sunt testate de autoritatile in domeniul medical. In acelasi timp toate procedurile sunt efectuate de personal calificat si cu experienta in acest domeniu de activitate. Prin urmare ori de cate ori iti doresti sa apelezi la sedintele de tratamente faciale Bucuresti ai certitudinea ca vei remarca imbunatatirea aspectului tenului fetei, dar in acelasi timp nu vor exista riscuri la adresa sanatatii tale.