Blog

Secretele ale unui cuplu fericit

Cu totii ne dorim sa avem parte de o relatie fericita si stabila. Acest lucru il poti obtine daca vei avea in vedere anumite aspecte care iti vor asigura succesul unei relatii de durata.

Specialistii au ajuns la concluzia ca urmatoarele sugestii te vor ajuta sa ai parte de un cuplu fericit si stabil:

Asculta-ti intotdeauna partenerul atent

In cuplurile nefericite partenerii nu se asculta intre ei. Acestia se critica si au parte de o atitudine negative. De aceea niciunul dintre parteneri nu se simte ascultat si inteles din contra sunt judecati aspru si criticati.

Daca vrei sa ai parte de o relatie fericita atunci trebuie sa fi cat mai prezent in viata partenerului tai si trebuie sa ii iei in serios nevoile acestuia.

Rezolva conflictele

In cuplurile nefericite conflictele sunt permanente. Chiar daca v-ati certat nu este sfarsitul lumii. Trebuie sa va apropiati si sa discutati despre ceea ce va nemultumeste.  O atitudine pozitiva, o gluma si un ton afectuos poate inlatura orice cearta.

Trebuie sa iti sustii partenerul

Construieste intimidate

Distantarea si lipsa de intimitate apare la cuplurile nefericite. Daca vrei sa ai parte de o relatie fericita atunci trebuie sa vi cu ceva nou de fiecare data astfel incat sa ai parte de cele mai pasionale povesti de dragoste.

Politete si sensibilitate

O relatie de success se bazeaza pe respect. Cu cat iti vei respecta mai mult partenerul cu atat mai fericiti veti fi. Sensibilitatea este un alt factor cheie in orice relatie.

Spiritul de echipa

In cuplurile fericite partenerii sunt coechipieri.  Acestia isi pun relatia pe primul loc si ar face orice pentru a avea parte de fericire. Nu trebuie sa se lase influentati de prieteni si trebuie sa se focuseze pe relatia lor.

Trebuie sa iti sustii partenerul

Daca vrei sa ai parte de o relatie fericita atunci trebuie sa iti sustii partenerul in tot ceea ce face. Acesta trebuie sa simta ca poate conta pe tine pentru tot ce are nevoie. Doar asa vei putea avea parte de o relatie perfecta construita asa cum este recomandat.  Partenerul tau trebuie sa se simta in siguranta alaturi de tine.

BY:

[email protected]

Blog despre fashion, frumusete, sanatate, dieta, parenting, nutritie, stil de viata, calatorii, pareri produse, casa si gradina.