Blog

Chiar daca nu iti dai seama de asta , ai anumite obiceiuri are ti-ar putea distruge relatia. Dragostea in cuplu este un lucru foarte firav care se poate destrama intr-o perioada scurta de timp.
dragostea in cuplu

Foarte multe relatii s-au destramat din factori minori precum banii, minciuni sau adulter. Dupa o perioada de timp in relatie intervene monotonia si nu mai esti atenta la cateva mici detalii. In cele de mai jos vei regasi cateva obiceiuri care ti-ar putea sufoca dragostea in cuplu:

Nu iti iei timp pentru tine
Foarte multe femeie se gandesc mai mult la termenul de “noi” decat “ eu” atunci cand intra intr-o relatie. Faptul ca ti-ai facut relatie nu trebuie sa te determine sa  renunti la lucrurile care te fac fericita. Faptul ca nu vei mai iesi si nu vei mai face ceea ce iti place te poate sufoca in timp. Amandoi trebuie sa aveti parte de activitati singuri si sa nu stati tot timpul impreuna.

Nu iti exprimi nemultumirile
Daca te gandesti ca pastrand tacerea nu iti vei supari iubitul si nu vei crea conflicte sa stii ca nu este deloc asa.  Trebuie sa iti exprimi nemultumirile si sa incerci sa le rezolvi prin comunicare.  Un barbat care te iubeste va face eforturi pentru tine.

Vezi de fiecare data jumatatea goala a paharului
Negativitatea este intotdeauna toxica pentru relatiile de iubire. Daca vezi doar aspectele negative nu vei face decat sa iti indepartezi partenerul si sa il deprimi.  Este firesc sa aveti si zile proaste dar trebuie sa incerci sa nu iti incarci partenerul cu energie negativa. Daca vrei ca relatia ta sa mearga bine atunci trebuie sa fi mai optimista si mereu cu zambetul pe buze.

Ii spui te iubesc doar la ocazii speciale
Nu este usor sa iti exprimi sentimente dar cu toate astea nu trebuie sa ii spui partenerului tau te iubesc doar la evenimente speciale. Aceste cuvinte frumoase ar trebui sa faca parte din viata ta in fiecare zi. Nu mai astepta si spune-i cat mai des te iubesc deoarece creeaza siguranta si va diminua toate conflictele care pot aparea.

BY:

[email protected]

Blog despre fashion, frumusete, sanatate, dieta, parenting, nutritie, stil de viata, calatorii, pareri produse, casa si gradina.