Blog

5 sfaturi pentru a va simti mai bine in cuplu

La inceput de an, dupa sarbatori, cu totii ne simtim mai obositi, mai lipsiti de energie, mai deprimati din cauza frigului si a lipsei luminii soarelui si este perfect normal.

Pentru a remedia toate aceste lucruri si a va simti mai bine in cuplu, avem nevoie pe langa reluarea unui stil sanatos de viata, de cateva zile pentru a elimina tot ce este negativ, pentru a ne odihni, pentru a sta fiecare linistit, singur pentru a comunica mai bine si a incepe punerea la cale a unor planuri noi.

Petreceti mai mult timp singuri

Un lucru pe care il uitam cel mai adesea, dar petrecand timp singuri, ne vom simti mai bine, chiar daca toate lucrurile merg bine in cadrul cuplului. Este un lucru foarte important sa mai stam singuri pentru a face ceea ce ne place si pentru a ne simti mai bine. Persoanele care vor peterce mai mult timp singur se vor recentra, vor analiza care le sunt nevoile si dorintele si prioritatile si vor stabili care sunt noile proiecte sau planuri de viitor.

Este foarte important sa fiti cat mai sinceri. Pentru ca un cuplu sa functioneze cu adevarat si sa construiasca o relatie care sa dureze cu adevarat, este foarte important sa fie sinceri. Nu trebuie deci sa ramanem intr-o relatie superficiala, perfecta in aparenta, dar in realitate nicio persoana nu se implica cu adevarat.

Comunicati sanatos

Sa fii sincer si sa investesti intr-o relatie este un lucru foarte important, dar este esential sa invatati sa comunicati sanatos. Toate cuplurile se mai cearta uneori, dar este important sa comunicati deschis orice s-ar intampla sau orice dificultati ati intampina.

Deconectati-va

Sa petreceti timp impreuna este genial. Dar, fiecare partener ar trebui sa mai stea singur, cu pasiunile sale si cu tabieturile sale.

Mai apoi, pentru a profita de cel mai frumos timp petrecut impreuna, inchideti telefoane sau televizoare cand luati cina impreuna sau limitati la maximul folosirea ecranelor cand sunteti impreuna.

Faceti planuri impreuna

Nimic nu este mai excitant decat sa stabiliti anumite planuri impreuna. Nu mai amanati lucrurile si exprimati ideile si dorintele pe care ale aveti. Planifcati un week-end in doi, urmatoarele vacante, urmatoarele iesiri in doi sau urmatorul proiect de renovare.

Alegeti proiecte interesante, pasionante si faceti-va timp sa discutati despre asta. Este ocazia ideala de a face ceva impreuna si a va bucura.

BY:

[email protected]

Blog despre fashion, frumusete, sanatate, dieta, parenting, nutritie, stil de viata, calatorii, pareri produse, casa si gradina.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.