Blog

Timp de mai multe decenii, și mai precis până în anii 1960, apartenența la o clasă socială a impus respectarea unui anumit cod vestimentar. Băieții populari nu s-au îmbrăcat deloc ca burghezii și invers. Astăzi, este bun gust să știi să amesteci genurile. Mai degrabă, moda dezvăluie o parte intimă din noi înșine. Pentru mulți bărbați, a se îmbrăca nu este doar un act superficial. Acesta este un mod suplimentar de a crea propria identitate și de a le dezvălui celorlalți cine suntem cu adevărat. De aceea este foarte important să alegi un parfum care să se potrivească stilului tău. Fie că ești mai clasic, mai dandy, mai sportiv, BCBG sau bobo, sigur va exista un parfum care se potrivește cu aspectul tău. Mai trebuie să știi care…

Dacă ai un stil clasic. Unii bărbați sunt adevărate victime ale modei. Alții, în schimb, se mulțumesc cu câteva piese emblematice și esențiale pentru a-și completa garderoba. Așa cum femeia are rochița ei neagră și bluza ei albă, bărbatul are și câteva haine esențiale. Dacă stilul tău vestimentar se oprește aici, este pentru că cu siguranță faci parte din categoria bărbaților cu aspect clasic: Tricou alb cu gât rotund, blugi simpli, cămașă albă, curea neagră, pulover din cașmir,… Excentricitatea nu este pasiunea ta și se observă chiar și în parfumul tău.

Alege în acest caz,  parfumurile atemporale

Dacă faci parte din această categorie de bărbați, cel mai bine ar fi să favorizezi marii clasici ai parfumeriei. Un pic ca și garderoba ta, vei aprecia parfumurile clasice, simple, care s-au dovedit în mare măsură eficiebte și foarte populare și care nu ies din drumurile bătute. Cele mai clasice sau atemporale parfumuri sunt: Male de Jean-Paul Gaultier, L’Homme de Yves Saint-Laurent, Boss Bottled de Hugo Boss, Terre d’Hermès, Eau Sauvage de la Dior… Iată o gamă întreagă de parfumuri care par a fi gândite pentru tine.

Le vei găsi pe toate pe Notino și poate poți profita de unul din codurile promoționale. Să știi că am citit pe adilupu.com pareri despre notino, doar lucruri bune în articole deci merită să încerci.

Ce parfum pot alege bărbații cu un stil bling-bling?

Provenit din lumea hip-hop, termenul bling-bling descrie acum un stil sclipitor și strălucitor. Porți bijuterii din aur, lanțuri mari, brățări, pietre luxoase etc.? Dacă faci parte din această categorie de bărbați, îți place să te arăți și să ai o ușurință extraordinară. Stilul bling-bling dă, de asemenea, o impresie de nouveau riche. Nu trebuie confundat cu eleganța și rafinamentul. Este mai mult acolo pentru a te face remarcat decât pentru a-ți elibera simțul înnăscut de șic.

Aurul ca sursă de inspirație

Dacă există un atribut care îi caracterizează pe bărbații bling-bling mai bine decât oricare altul, acesta este aurul! Prezentă pe mașina lor, bijuteriile și hainele lor, strălucește cu o mie de lumini și dezvăluie altora latura lor excentrică și extravagante.  Uneori aurul este o sursă de inspirație pentru parfumieri. Ai observat vreodată cum sticlele pot căpăta nuanța de aur?   Mai mult decât atât, Paco Rabanne a mers chiar mai departe îndrăznind să prezinte emblematicul 1 Million într-o sticlă în formă de lingou! Suntem pe deplin în universul masculin bling-bling!

Excentricitatea ca laitmotiv

Dar apoi, pe lângă aspectul estetic al sticlelor, modul în care stilul bling-bling se materializează la nivel olfactive este la fel de important. Din nou, veselia și excentricitatea sunt o regulă. Dacă ești adeptul acestui look îndrăzneț și asertiv, preferă parfumurile luminoase și strălucitoare. Grapefruitul, menta, mandarina, lămâia sunt toate elemente explozive care trezesc simțurile în fiecare zi.

Sportivii iubesc mirosurile delicate și pline de prospețime

Sportivul nu stă pe loc și dă dovadă de un dinamism de neegalat. Mai mult, pentru că are mușchi proeminenti, îi place să se remarce chiar și în look-ul lui.  Această vivacitate și această dorință de a se autodepăși trebuie remarcate chiar și în parfumul lui.

Parfumurile pentru sportivi sunt deosebit de numeroase în lumea parfumeriei. Acestea sunt creațiile cel mai frecvent orchestrate de creatori. Mai mult, uită-te doar la numărul muzelor din lumea sportului care reprezintă cele mai mari parfumuri actuale: tenismenul Rafael Nadal, fotbalistul David Beckham, rugbistul Nick Youngquest… Sportul este omniprezent în parfumerie și are cu ce seduce atât virilitatea masculină. și fanteziile feminine. .

Optează pentru un parfum care nu se demodează niciodată

Bărbații BCBG apreciază parfumurile legendare care s-au născut cu mult timp în urmă și care s-au dovedit în mare măsură populare.  De exemplu, L’Eau Sauvage de la Dior sau Antaeus de la Chanel fac încă parte din în prezent, unul dintre cele mai bine vândute parfumuri din lume.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.