Blog

Vara constituie o adevărată provocare pentru iubitorii de parfumuri. Căldura excesivă aduce cu ea nu numai disconfort dar și multe mirosuri neplăcute. Igiena își cere și mai mult drepturile, fiind singura care poate evita potențialele neplăceri. În amestecul de căldură, praf, oameni grăbiți, aglomerația din autobuze, străzi încinse, vânzători ambulanți și mirosul strident de fast-food, un parfum nepotrivit poate fi adesea cireașa de pe tortul unei zile mai puțin bune.

Pe de altă parte, un parfum bun poate fi o oază de plăcere atât pentru tine cât și pentru cei din jurul tău. Fiindcă oferta este atât de variată, adesea este dificil să faci alegerea potrivită. Pentru a-ți da o mână de ajutor am ales să prezint în acest articol cele mai noi parfumuri, multe dintre ele special create pentru vara 2022.

Heat Rush este noul parfum lansat de Beyonce și creat de Honorine Blanc of Firmenich. Heat Rush succede Heat, un parfum de mare succes, lansat anul trecut. Dacă Heat este un parfum de noapte, Heat Rush este creat pentru a fi purtat în timpul zilei, atât în posturi formale, cât și în momente de relaxare cum ar fi o plimbare prin parc. Heat Rush încântă prin arome de portocală, fructul pasiunii, flori de mango, orhidee și cireșe braziliene.

Accentul, la parfumuri cade întotdeauna pe eleganță și prospețime

Enchanted Bloom de la Ghost este probabil cel mai romantic parfum lansat vreodată de Ghost. Miresmele florale se amestecă cu cele de fructe într-o îmbinare feminină de iasomie, nufăr, crin, frezie, frunze de violete, bergamotă și afine. Moscul și chihlimbarul completează compoziția într-o notă seducătoare.

Parfumul Miss Dior Cherie este emblema unei femei elegante și distinse. Având note de mandarine siciliene, portocale roșii și bergamotă, iasomie și trandafir, noul Miss Dior Cherie personifică bucuria de viață a tinerelor și caracterizează spiritul liber și seducător al femeilor șarmante. Probabil nimeni nu ar fi putut prezenta acest parfum mai bine decât celebra acrtiță Natalie Portman.

Miss Dior Cherie

Vanitas de la Versace se remarcă printr-o aromă proaspătă, creată din note florale de frezii și completată de urme senzuale de cedru. Campania de promovare a parfumului o are în centru pe Lindsey Wixson, un tânăr model american de numai 17 ani.

Vanitas de la Versace

Muse de la Rochas este un parfum cu stil ce evocă amintirea unor femei celebre precum Juliette Greco, Arielle Dombasle, Mata Hari, Yoko Ono, Brigitte Bardot. A fost lansat la începutul lunii Aprilie iar compoziția sa este un amestec de arome orientale și florale. Se deschide cu bergamotă, portocale, piersici și mango. Esența sa se bazează pe flori albe, specifice casei Rochas printre care narcisele și florile de portocal iar baza parfumului este dată de mosc alb și vanilie.

Muse de la Rochas

Mexx Woman Summer Edition și Mexx Man Summer Edition sunt edițiile limitate de la Mexx pentru vara anului 2022. Parfumurile au fost create pentru a împrospăta zilele de vară și pentru a induce buna dispoziție celor care le folosesc. Parfumurile pentru femei reprezintă un amestec floral de lăcrămioare, coriandru, violete negre, iris și mosc. Parfumurile pentru bărbați se bazează pe arome de lămâie, scorțișoară, măr și fructe exotice.

Mexx Woman Summer Edition

Green Tea Camellia de la Elizabeth Arden este un parfum relaxant cu arome de ceai exotic și camelii. Parfumul a fost inspirat de ikebana, tehnica japoneză de aranjare a florilor. Aromele sunt exotice și proaspete: flori de mandarin, iasomie, magnolie, bujor alb, bergamotă, mosc și condimente dulci.

Green Tea Camellia

Orange Man de la Boss este un parfum masculin ce reprezintă spiritul optimist, pasional, vesel și liber al bărbaților. Notele condimentate de măr proaspăt, vanilie, și lemn african îl fac parfumul perfect pentru bărbații spontani și relaxați. Campania sa de promovare este realizată de cunoscutul actor Orlando Bloom.

Orange Man

Ardley Royal English Daisy este un parfum special conceput de Yardley London pentru nunta regală dintre prințul William și Kate Middleton. Margaretele simbolizează dragoste loială și inocență. Parfumul este floral, verde, de o eleganță proaspătă. Notele lui sunt de primăvară: mere verzi, zambile, trandafir alb, mosc și santal.

Lovestruck de la Vera Wang va fi disponibil abia din luna iunie și este anunțat ca un parfum floral și senzual, inspirat dintr-o variantă modernă a dragostei dintre Romeo și Julieta. Parfumul se anunță a fi copleșitor și sexy. Povestea tinerilor care nu-și pot stăpâni pasiunea, senzațiile, dragostea și speranțele. Orice Julieta ar trebui să-l aibă!

Parfumuri Noi Pentru Vara 2022

Cu siguranță mai există și alte parfumuri noi care ar merita menționate

De aceea te invit să-mi spui părerea ta despre parfumuri. Care este cel mai potrivit parfum pentru vară? Ce arome preferă femeile vara?

Și o întrebare pentru domni: preferați o piele feminină parfumată sau una fără parfum?