Blog

Obstacolele exista doar cand crezi in ele

Obstacolele exista doar cand crezi in ele

Una dintre legi spune: „Exteriorul reflecta interiorul. Noi cream propria noastra lume cu propriile noastre ganduri si emotii, precum si cu comportamentul nostru”. Se pare ca oricare dintre dorintele tale ar trebui implementate imediat. Mai ales ca ai invatat deja cum sa iti formulezi corect obiectivele. De ce nu este asa in viata reala? De ce te confrunti in mod constant cu unele obstacole? Si care sunt aceste obstacole? Ce te poate impiedica sa te apropii de telul pe care ti l-ai propus? Se pare ca toate acestea sunt gandurile tale negative si atitudinile negative. Obstacolele exista doar atunci cand crezi in ele. Aceste blocuri de gandire, creeaza anumite tensiuni in corpul tau si interfereaza cu energiile vietii care curg in mod liber prin tine.

Atitudinea ostila
Atitudinea ostila fata de lumea exterioara este cauza tensiunilor tale. Odata ce elimini credintele negative, viteza gandurilor tale creste. Nu mai exista obstacole si iti atingi cu usurinta scopul tau. Determina ce obstacole sunt in calea ta. Fa acest lucru in avans, chiar si in stadiul formarii intentiei. Acest lucru te va salva de probleme inutile. Lucreaza cu gandurile tale. 

atitudine

Pune-ti intrebari:
Ce poate sa ma impiedice sa imi dau seama de intentia mea? Ce obstacole pot aparea in calea mea? Gandurile negative trebuie schimbate, pentru a crea altele noi si pentru a te apropia de obiectiv. Dupa cum ai inteles deja, toate obstacolele se afla in interiorul tau, deoarece exteriorul reflecta interiorul.

Teama
Cel mai important obstacol este teama. Practic fiecare persoana are anumite temeri. Unele dintre ele sunt evidente (psihiatrii le numesc fobii), altele sunt ascunse, iar acestea se numesc anxietati. Prin urmare, daca realizarea intentiei tale este inhibata, cauta frica in interiorul tau. Pentru a face acest lucru sigur, intra in starea de tranzitie usoara sau medie si adreseaza-i subconstientului intrebarea: Ce poate fi nefavorabil pentru mine daca intentia mea se va implini?

Daca ti-a polacut urmareste si alte articole din categoria „Life

BY:

[email protected]

Blog despre fashion, frumusete, sanatate, dieta, parenting, nutritie, stil de viata, calatorii, pareri produse, casa si gradina.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.