Blog

Cum alegi si de unde cumperi cele mai bune motocoase pentru activitatea ta!

Curtea si gradina reprezinta un spatiu pe care toti oamenii se bucura ca il pot avea la dispozitie. A trai la o casa care dispune de astfel de spatii este o placere si aduce cu sine avantaje foarte importante. In gradina si in curte poti sa te relaxezi, sa te joci, sa faci gratare sau sa plantezi pomi si alte plante. Insa acest lucru este posibil doar daca esti un gospodar desavarsit si te ocupi de ingrijirea suprafetelor din curte si gradina.

Copacii si plantele, precum si gazonul, au nevoie de ingrijire atenta in asa fel incat sa se pastreze aspectuoase si placute la atingere. Pentru a putea sa te ingrijesti rapid si usor de verdeata din gradina si curtea ta, este recomandat sa apelezi la ajutorul unei motocoase. Cel mai bun dispozitiv de acest fel te va sprijini in demersul tau de a crea o gradina si o curte in care sa iti faca placere sa iti chemi si prietenii, dar sa si petreci timp de calitate cu familia. Iata care sunt particularitatile in functie de care trebuie sa te orientezi pentru a alege cea mai buna motocoasa si de unde poti achizitiona un model performant la pret redus!

Functiile unei motocoase

Aceasta unealta are rolul de a te ajuta sa tunzi gazonul din gradina ta si sa toaletezi copacii si celelalte plante. Desi acest lucru poate fi facut cu o multime de alte ustensile mai rudimentare, trebuie sa alegi un accesoriu care sa iti usureze si eficientizeze munca. Iata ce functii din dotarea unei motocoase te ajuta sa tunzi imediat gazonul si copacii din curte si gradina:

ajustabilitate – in orice gradina, exista o multime de elemente care au nevoie sa fie ingrijite. Copaci de diferite feluri, tufisuri si alte plante. Pentru a le putea tunde eficient pe toate, ai nevoie de o motocoasa care sa aiba treptele de taiere ajustabile. Astfel, lamele vor ajunge si in unghiurile si colturile mai dificile, lucru care nu poate fi realizat cu ajutorul unei drujbe, de exemplu;

siguranta – fiind vorba despre un utilaj care functioneaza prin miscarea rapida a unor lame, este necesar sa acorzi foarte mare importanta elementelor de siguranta. Este vorba despre capacul care sa te protejeze de contactul cu lama si de un buton de panica, pe care sa il actionezi pentru ca motocoasa sa se opreasca imediat;

sistem de izolare fonica – ca alte echipamente din aceasta categorie, precum drujba, unele motocoase sunt proiectate special pentru a micsora nivelul de zgomot produs. Cele mai bune optiuni sunt cele dotate cu sistem anti-vibratii.

Energia utilizata

Pentru o utilizare obisnuita, functiile prezentate anterior sunt esentiale si suficiente. Ceea ce te intereseaza, mai departe de ele, este reprezentat de putere. Aceasta este influentata foarte mult de tipul de energie pe care il foloseste motorul motocoasei pentru a functiona. Motocoasele electrice sunt mai silentioase si mai usoare, insa au nevoie sa fie conectate la priza si au si o putere destul de redusa. In schimb, cele pe benzina sunt mai zgomotoase si grele, dar si mai puternice.

Daca ai nevoie de o motocoasa si vrei sa gasesti un model de calitate, alege sa mergi pe varianta unui site de incredere de pe care sa faci achizitia. TopStrong.ro iti ofera o gama variata de motocoase la preturi excelente, cu putere ridicata, usor de manevrat si dotate cu o multime de accesorii care te vor ajuta sa obtii o gradina exact asa cum ti-ai dorit!

 

BY:

[email protected]

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o...