Blog

Unelte pe care un barbat ar trebui sa le aiba in casa

Fiecare barbat ar trebui sa aiba in casa o cutie bine echipata cu unelte. Daca nu ai asa ceva, poti cumpara imediat un set complet sau poti cumpara totul individual, important fiind sa ai  intotdeauna la indemana tot ceea ce ai nevoie pentru reparatii curente si intretinere. Exista o mare varietate de unelte, iar daca nu esti un profesionist, alegerea celor mai necesare si a celor mai universale instrumente, se poate face cu dificultate. Prin urmare, este necesar sa faci o lista in prealabil cu ceea ce anume trebuie achizitionat.

Ciocan. Folosit pentru a bate cuie. O optiune buna este un ciocan cu maner din lemn, astfel incat sa absoarba vibratiile atunci cand se loveste cu el.

Surubelnite. Se utilizeaza pentru insurubarea si desurubarea elementelor de fixare. Este important sa ai un set de surubelnite de diferite marimi si pentru diferite forme, cele mai frecvente fiind tipurile incrucisate si drepte.

Cleste si patent. Folosite pentru prinderea  pieselor.  Alege modele multifunctionale cu izolatie pe manere, astfel incat acestea sa poata fi utilizate si pentru lucrari electrice.

Unelte pe care un barbat ar trebui sa le aiba in casa

Cheie reglabila. Folosita pentru a roti suruburile, piulitele si piesele. Este una dintre cele mai importante instrumente de lucru, in special pentru instalatiile sanitare. Se recomanda sa ai 2-3 marimi de chei reglabile.

O spatula metalica. Se utilizeaza pentru lucrari de finisare. Este de dorit sa ai 2-3 spatule de diferite dimensiuni.

Rotopercutor cu burghie. Utilizat pentru gaurirea diferitelor suprafete. Exista aparate electrice, fara fir si de mana. Instrumentul este cu adevarat indispensabil, dar pentru versatilitate completa este necesar sa achizitionezi mai multe seturi de burghie: pentru metal, pentru lemn, pentru faianta si sticla, pentru beton si universal.

Fierastrau. Se utilizeaza in principal in dulgherie. Pentru a rezolva probleme la domiciliu, este suficient sa ai o panza de bomfaier.

Perii. Utilizat pentru finisarea, vopsirea mobilierului si aplicarea lacului sau a lipiciului. Se recomanda intotdeauna sa ai in stoc, mai multe perii de diferite dimensiuni si forme.

BY:

[email protected]

Blog despre fashion, frumusete, sanatate, dieta, parenting, nutritie, stil de viata, calatorii, pareri produse, casa si gradina.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.