Blog

tehnici si metode de relaxare

Daca iti este greu sa te deconectezi, sa te relaxezi dupa o zi obositoare si totodata adormi greu pentru ca te gandesti mereu la ziua ce a trecut sau la cea care urmeaza si esti agitat, ai nevoie de cateva exerciti de relaxare pentru a trece peste toate asta, dar mai ales trebuie sa elimini multi factori de stres din viata ta.

Toti trecem prin perioade mai grele, avem atatea de facut in fiecare zi, de la a avea grija de copii, a face ordine in casa si toate astea trebuie sa le impartite cu jobul, chiar sunt chestii obositoare si care aduc stres in viata noastra.

De multe ori trebuie sa luam in calcul sa facem si cate o pauza.

Metode de relaxare

Meditatia sau yoga sunt tehnici eficiente de relaxare si este recomandat sa le introduci in rutina zilnica pentru a te deconecta si pentru a-ti relaxa muschii. Fii perseverent, practica acasa, la servici si chiar atunci cand mergi in concediu si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Dimineata inainte de a te jos din pat mai ramai cateva clipe pe marginea lui, aduna-te pentru cateva clipe, respira profund si apoi iti poti continua activitatea, cu calm.

Incearca sa asculti muzica in drum spre serviciu, ceva linistitor care sa iti permita sa asculti fiecare instrument in parte.

Atunci cand manaci nu te grabi si nu te mai gandi la nimic altceva. Incearca sa savurezi fiecare gust, priveste cu atentie cum arata, simte savoarea si mesteca lent. Nu te grabi, bucura-te in liniste de masa.

Iesi la o plimbare, indiferent cat de scurta ar fi iti va permite sa te deconectezi, priveste cu atentie mediul inconjurator, nu te mai gandi la nimic altceva.

Seara incearca sa nu folosesti telefonul cu cel putin doua ore inainte de culcare, bea un ceai cald si pune-ti in ordine gandurile atunci, doar atunci, dupa ce ai terminat gandeste-te la ceva frumos, la partile bune din fiecare zi.

BY:

[email protected]

Blog despre fashion, frumusete, sanatate, dieta, parenting, nutritie, stil de viata, calatorii, pareri produse, casa si gradina.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.