Blog

Succesul unui cofetar tine de calitate prajiturilor

Cofetaria de calitate, Narcisa, s-a nascut din dorinta de a se distinge de alte cofetarii. Obiceiul de a alege cele mai bune produse de la producatorii proprii, sau din nise de piata locale si specializate, de o calitate autentica a dus la succesul acestei cofetarii Ploiesti. Calitate, pe care toata lumea o poate „gusta”, este resimtita in produsele pe care Cofetaria Narcisa le ofera in fiecare zi.

Situata in Ploiesti, cofetaria se bucura de o gama larga de produse autentice si traditionale care anunta si evoca aromele si senzatiile minunatei noastre traditii, ca si cofetari.

De ce fac diferenta produsele de patiserie de calitate de la Cofetaria Narcisa?

Angajamentul zilnic si pasiunea pentru calitate,  permite cofetariei sa produca nu numai deserturi, ci si sa se ingrijeasca de o gama mare de torturi si alte produse de patiserie, prezentand o selectie de propuneri gustoase, reinterpretari adesea inedite ale traditiei din tara noastra sau din alte tari.

In fiecare dimineata, patiserii prelucreaza cremele si fructele, garantand clientilor calitate si prospetime. Pasiunea deosebita pentru dulciuri de calitate este vazuta in munca din fiecare zi si pe care se angajeaza sa o ofere clientilor.

Care sunt ingredientele produselor de patiserie de calitate?

Totul pleaca de la materiile prime, care sunt atent selectate. In fiecare zi se fac dulciuri sanatoase si mai ales delicioase precum prajiturile cunoscute: Amandina, Cremsnit, Ecler etc.

Protagonistii produselor de patiserie de calitate sunt ingrediente simple si unice, precum:

Autenticitatea materiilor prime

Sunt alese cele mai bune produse, sunt prelucrate in laboratorul cofetariei si prezentate clientilor in cele mai dulci momente ale zilei.

Maiestrie

Competenta profesionala a patiseriilor si cofetarilor de la Narcisa indeplineste regulile retetelor traditionale oferind un meniu cu arome autentice. Prioritatea este ca niciun produs chimic, cu E-uri, sa nu se regaseasca in aceste produse dulci! Este cunoscuta originea exacta a acestor materii prime.

Productie atent supravegheata

Cofetaria Narcisa este, de asemenea, foarte atenta la calitatea procesului sau de productie. De altfel, prin folosirea materiilor prime de calitate si procesul este cel mai bun. Totul este atent supraveghat.

Pasiune si angajament

Filosofia unei cofetarii de calitate este de a mentine un angajament sincer fata de clienti, care se asteapta nu numai la pasiune si grija, ci si autenticitate si prospetime in produsele achizitionate!

Exista astfel o grija deosebita fata de bunastarea clientilor in fiecare produs pe care il produc, chiar si la comanda online. Asta inseamna cofetarie de calitate!

Asadar, cofetaria Narcisa din Ploiesti face tot efortul pentru a-si asigura succesul prin faptul ca ofera respect clientilor, dar si produse autentice si de calitate foarte buna. Fiecare prajitura si fiecare tort este realizat cu mult drag, cu cele mai bune ingredinete, proaspete si atent selectate astfel incat sa indulceasca zilele celor care il comanda. Puteti comanda torturi, prajituri, cozonaci, pasca pentru orice eveniment. De Craciun, Paste, zi de nastere, o aniversare oarecare, un eveniment corporat- pentru toate aceste situatii si multe altele, Cofetaria Narcisa poate oferi momente dulci. Intrati acum pe site-ul cofetariei pentru a vizualiza toate produsele disponibile si pentru a face o comanda.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.