Blog

Una din cauzele cele mai comune ale sforaitului in timpul noptii , este legat de postura in care dormi.

Este amuzant, sa vezi, ca o multime de oameni ,nu sunt constienti de acest lucru si mai amuzant este ca unii incearca sa elimine sforaitul, modificand aceasta postura si nu reusesc.

Este relevand faptul, ca in momentul in care dormi intins pe spate,acest lucru ajuta gatul sa se relaxeze si in momentul in care aerul incearca sa patrunda, sa se formeze un fel de vibrato si sa produca sforaitul.

Este indicat sa eviti a mai dormi intins pe spate si sa incerci sa dormi pe una din partile laterale , pentru a evita sforaitul.

In acest fel eviti relaxarea care poate cauza sforaitul.

Sforaitul se poate produce din mai multe cauze si inainte de a incepe un tratament este indicat sa depistezi cauzele care se ascund in spatele sforaitului.

Un diagnostic gresit poate cauza, sa iei un tratament neadecvat si conditiile tale legate de sforait se pot agrava.

Chiar si oamenii care in mod normal nu sforaie , pot incepe sa faca acest lucru , cand racesc sau au o infectie a sinusurilor.

Sforaitul se produce cand orificiile nazale , pe unde trece aerul , sunt congestionate si nu lasa aerul sa patrunda prin ele.

Cand narile sunt congestionate de mucus , nu poti respira, in timp ce dormi si ca si rezultat , procentul foarte mic de aer, care reuseste sa patrunda , cauzeaza un puternic sforait.

La alte persoane , aparitia sforaitului se poate datora supraponderabilitatii , in acest caz, tesutul gras, adipos, din zona gatului , este cauza care provoaca sforaitul.

Schimbarea dietei alimentare si inceperea exercitiilor fizice , la persoanele supraponderale, care se confrunta si cu problema legata de sforait , este foarte folositoare si se observa in timp , ca acest efect de sforait dispare , odata cu pierderea din greutate.

Spreiurile nazale si cele pentru gat , ajuta foarte mult , prin lubrificarea , cailor , pe unde aerul patrunde, reducand efectul sforaitului.

Alte remedii pentru sforait

Se pot face inhalatii de aburi , din anumite plante medicinale, musetel, muguri de pin sau punerea catorva picaturi de ulei de eucalipt , in apa fierbinte.

Acest procedeu va va ajuta , in cazul in care sforaitul este datorat vreunei infectii , la nivel de sinusuri sau gat.

Evitati sa mancati produse lactate inainte de a merge la culcare, sau sa luati pilule de dormit, sa consumati alcool.

Modul de viata pe care il alegeti sa il aveti , contribuie la sanatatea voastra.

BY:

[email protected]

Blog despre fashion, frumusete, sanatate, dieta, parenting, nutritie, stil de viata, calatorii, pareri produse, casa si gradina.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.