Blog

Paturi de pisica – pentru un somn odihnitor pentru micile feline

Ca majoritatea felinelor, si pisicile domestice iubesc sa doarma sau sa isi faca siesta dupa ce au mancat sau dupa ce s-au jucat. Orele de somn sunt foarte numeroase pentru o pisica, atat pe timpul noptii, cat si in timpul zilei.

Tocmai de aceea fiecare dintre iubitorii de pisici care au acasa o astfel de mica felina ar trebui sa ia in considerare sa cumpere un pat pisica. Acest accesoriu special gandit si conceput pentru odihna si pentru somnul micilor feline este alegerea perfecta pentru ca orice pisica sa aiba un loc special unde sa doarma.

Patul de pisica – avantaje pentru toata lumea

In momentul in care pisica ta va dormi intr-un pat special conceput pentru aceste animale de companie, toata lumea va fi foarte multumita. Pe de-o parte pisica va avea locul sau special pentru a se relaxa si pentru a se odihni. Va simti cum mirosul sau este impregnat in acel loc. In acelasi timp pisica va avea tot confortul atunci cand doarme, fara a fi deranjata de faptul ca cineva trebuie sa se aseze sau sa se ridice de pe scaun ori de pe canapea.

Faptul ca anumite modele de astfel de paturi de pisica sunt dotate cu accesorii pe care pisica le poate folosi pentru a se juca reprezinta un alt avantaj pentru stapani. In acest mod pisica isi va gasi de joaca atunci cand este singura acasa sau atunci cand oamenii din casa sunt ocupati cu diferite treburi.

De cealalta parte, pentru persoanele din casa un pat pisica ofera avantajul de a invata pisica unde aceasta are voie sa stea si unde nu este permis. In acelasi timp un astfel de pat pentru pisica va putea reduce cantitatea de par de pisica din casa prin faptul ca cel mai mult par cazut de la pisica va ramane pe materialul din care este confectionat patul. Un alt avantaj consta in faptul ca patul de pisica va putea fi curatat si intretinut periodic astfel incat acesta sa fie curat, fara a fi nevoie ca toate asternuturile sau cuverturile de prin casa sa fie curatate de parul de pisica.

Paturi de pisica din magazine online de specialitate

In conditiile in care iti doresti sa oferi micilor feline un somn odihnitor si tot confortul de care au nevoie, trebuie sa stii ca vei putea gasi diferite modele si tipuri de astfel de paturi de pisica in magazinele de specialitate. Un astfel de magazin online dedicat pisicilor este PisiMall. In acest adevarat „mall” pentru pisici vei putea gasi paturi de tip cort pentru pisici, paturi de tip culcus, paturi care pot fi pozitionate la inaltime sau paturi care combina aspectul de cort cu cel de tip culcus.

Pentru a alege un astfel de pat pisica trebuie sa tii cont de cat de lunga si de cat de grasa este pisica ta, dar in acelasi timp trebuie sa stii unde urmeaza sa amplasezi patul de pisica in propria locuinta. Pentru a avea o imagine completa asupra modelelor de paturi de pisica disponibile in magazinul PisiMall, te invitam sa accesezi www.sarsaila.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.