Blog

polish auto

Ofera autoturismului tau un plus de stralucire si o protectie superioara cu polish-ul auto

Fiecare autoturism este supus unor factor externi care pot oricand sa devina agresivi la adresa caroseriei si care pot sa aduca prejudici atunci cand vine vorba despre vopseaua autoturismului. Factorii externi care afecteaza atat vopseaua, cat si caroseria masinii odata cu trecerea timpului sunt ploaia, vantul, temperaturile foarte scazute, temperaturile foarte ridicate, gheata, particulele de nisip si de praf care ajung pe caroserie, grindina sau chiar zapada care se depune pe masina impreuna cu diferite particule din atmosfera.

Toate acestea in timp iti vor afecta vopseaua si caroseria autoturismului tau. Din acest punct de vedere este recomandat sa apelezi la polisharea autoturismului pentru a beneficia de un plus de protectie a caroseriei, dar si pentru un plus de stralucire.

Ce trebuie sa stii despre polish-ul auto?

Atunci cand auzi vorbindu-se despre polish auto trebuie sa stii ca acesta este un procedeu de intretinere a exteriorului autoturismului. Pe langa rolul de intretinere pe care il are, polish-ul auto contribuie si la un aspect foarte placut pe care il are din nou vopseaua dupa polishare. Insa este foarte important sa retii ca polisharea masinii nu se face dupa ureche si nu se face oricum. Este necesar sa pregatesti autoturismul pentru procesul de polishare, iar acest proces de pregatire presupune respectarea a doi pasi.

In primul rand ai nevoie de aplicarea unor solutii prin care sa indepartezi toate corpurile straine care se regasesc pe vopseaua autoturismului pentru a avea in final o suprafata perfect neteda.

Pasul urmator consta in reducerea acelor mici defecte si imperfectiuni aparute sub vopsea ca urmare a unor zgarieturi de mici dimensiuni. In acest moment efectuezi de fapt polish-ul autoturismului. In vederea obtinerii unui polish auto cat mai reusit este important sa ai in vedere si tipul de vopsea ce acopera caroseria autoturismului tau.

Cum faci polisharea autoturismului?

In momentul in care in calitate de sofer consideri necesara polisharea autoturismului trebuie sa stii ca poti opta pentru doua variante: fie apelezi la o firma profesionista care ofera servicii de detailing auto, fie optezi pentru achizitionarea unei paste speciale pentru polish auto pe care o vei aplica pe cont propriu.

In cazul in care preferi sa apelezi la o firma profesionista este important sa estimezi care sunt costurile cu pasta de polish si cu mana de lucru. Oricum ar fi, polisharea unui autoturism este mai ieftina decat revopsirea acestuia. Pe de alta parte, daca nu doresti sa cheltui foarte mult pentru polisharea autoturismului, nu iti ramane decat sa alegi varianta de pasta optima pentru autoturismul pe care il detii si sa treci la treaba. Insa trebuie sa stii ca vei avea nevoie de anumite ustensile si obiecte pe langa pasta speciala destinata procesului de polishare.

Astfel ai nevoie de smilgher foarte fin, de o banda scoci de hartie, de bureti moi pentru polish, carpe speciale din microfibre si nu in ultimul rand de o masina de polishat profesionala. Avand toate acestea poti trece la treaba. Daca ai dubii cu privire la polisharea autoturismului este indicat sa optezi pentru serviciile unei firme profesioniste.

BY:

[email protected]

Blog despre fashion, frumusete, sanatate, dieta, parenting, nutritie, stil de viata, calatorii, pareri produse, casa si gradina.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.