Blog

Atunci cand decorati spatiul in care veti locui si incepeti o noua faza a vietii, alegerea mobilierului este una dintre prioritati. Va ganditi la nenumaratele alternative, culorile si modelele, tipul de material si designul pieselor. Cu toate acestea, nu este intotdeauna posibil sa impacati gustul personal cu caracterul practic, functionalitatea si confortul. De ce ar trebuis a investiti in mobilier la comanda?

 

Mobilierul la comanda ofera un aspect unic mediului. Pe langa frumusetea, confortul si caracterul practic pus in valoare de un bun proiect de iluminat, este o investitie care revine prin optimizarea spatiilor si folosirea integrala a incaperilor.

 

Consultati beneficiile si avantajele acestui tip de mobilier si cum poate pune in valoare apartamentul vostru si cum il face mai frumos.

 

1. Calitatea materialului

 

Acesta este un factor foarte important. Calitatea materialului folosit la fabricarea mobilierului la comanda este de obicei mult mai mare decat cea a mobilierului fabricat. O calitate buna o gasim atat in MDF (un compozit din fibre de lemn presate la temperaturi ridicate cu rasini), MDP (produs cu 3 straturi de particule de lemn) sau lemn, ca si in alte accesorii.

 

2. Optimizarea spatiului

 

Capacitatea de a profita la maximum de caracteristicile spatiului este un mare avantaj al mobilierului la comanda. El nu numai ca transforma complet mediile, ci ofera si piese functionale care va vor face sarcinile de zi cu zi mai simple si mai practice.

3. Personalizare

 

Cand cautati mobilier prefabricat, nu gasiti intotdeauna un model care sa va satisfaca asteptarile. Fie este modern, dar culoarea nu este ideala; uneori este designul care nu se potriveste cu mediul; sau materialul folosit la fabricarea sa devalorizeaza piesa. Alegand mobila la comanda definiti materialul, stilul, culorile, finisajul si accesoriile. Totul este facut dupa gusturile voastre.

 

4. Evaluarea proprietatii

 

Pe langa faptul ca este frumos, practic, functional si simplu de intretinut, mobilierul la comanda adauga valoare proprietatii tale. In general cei care cauta un apartament, de exemplu, tin cont de existenta acestui tip de mobilier si de beneficiile acestuia atunci cand decid sa cumpere.

 

5. Raport calitate/pret

Multi oameni considera ca a investi in mobilier la comanda cheltuie mai multi bani decat cu mobilierul gata facut. Cu toate acestea, daca aveti un plan bine definit, dimensiunea si complexitatea proiectului si suma bugetului disponibil, va fi usor de observat ca raportul cost-beneficiu al mobilierului la comanda este mai profitabil, mai ales din punct de vedere al calitatii si durabilitate.

 

Confortul, optimizarea spatiului si aprecierea sunt principalele avantaje ale investitiei in mobilier la comanda pentru casa. Alegand mobila la comanda Bucuresti  va bucurati mai mult de casa!

 

Nimic nu se compara cu a va intoarce acasa si a va simti confortabil in casa voastra. Decorarea unui mediu arata personalitatea clientului, realizata cu caracteristici prestabilite si cu aceasta se realizeaza unele aspecte precum: caracterul practic, confortul, aprecierea proprietatii, ajutand la optimizarea timpului si logisticii sarcinilor de zi cu zi, printre alte exemple. Unul dintre cele mai relevante aspecte ale mobilierului la comanda este utilizarea spatiului, acesta fiind produs in functie de nevoile si obiceiurile de viata ale clientului.

 

Un exemplu foarte des intalnit sunt camerele mici, cu zona de circulatie mica, acolo fiind nevoie de un dulap. In acest caz, usa culisanta cu oglinzi este o idee perfecta, deoarece optimizeaza spatiul. Alegeti mobilier la comanda pentru a profita la maxim de spatiul vostru de locuit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.