Blog

Lucurile pe care anul 2020 ne-a facut sa le apreciem

Acest an a fost unul destul de dificil, dar destul de special si din anumite puncte de vedere. Unii vad luminita de la capatul tunelului datorita vaccinului care incepe sa fie la indemana. Altii datorita unui an nou, cu noi sperante si noi dorinte.

Dar datorita unor luni de izolare, de carantina si de scenarii rosii, unii dintre noi am invatat sa vedem care sunt lucrurile cu adevarat importante pentru noi.

Iata deci care sunt lucrurile pe care anul 2020 ne-a facut sa le apreciem mai mult sau sa ne fie dor de ele.

Atingerile. Am fost obsinuiti sa ii atingem pe cei din jur fara sa ne fie teama de contaminare. Si in acest an, numeroase persoane au suferit din cauza lipsei de contact cu cei din jur. Un lucru pe care il vom aprecia cu siguranta mult mai mult in viitor.

Alintarile sau mangaierile. Sa stranga o persoana in brate este o nevoie naturala a omului. Si numeroase sunt studiile care au demonstrat efectul benefic atat fizic, cat si mental al imbratisarilor sau mangaierilor. Simtim o energie pozitiva de neegalat.

Zambetele. In numeroase tari si acum este obligatoriu purtarea unei masti. Mai ales in locurile publice. Acest lucru inseamna ca nu mai putem sa vedem zambetele celor din jur. In plus, acum ceva vreme puteam sa raspundem cuiva printr-un zambet, dar acum acest lucru este imposibil.

Sa ne bucuram de aer fara masca. Pentru regiunile sau tarile unde masca este obligatorie peste tot, asta inseamna ca este imposibil sa ia o gura de aer curat fara masca. Iar atunci cand va fi din nou posibil sa ne plimbam fara masca vom aprecia cu siguranta mai mult libertatea de a respira aer direct.

Timp de calitate cu animalele noastre de companie. Pentru proprietarii de animale de companie care au fost obisnuiti sa lucreze toata ziua si sa stea departe de animalute, faptul ca au trebuit sa lucreze mai mult de acasa a fost un lucru foarte benefic. Au reusit sa aprecieze mai mult compania celor din jur.

Dansul. Un lucru foarte greu si dificil in aceasta perioada grea. Majoritatea barurilor sau cluburilor au fost inchise pentru a se respecta normele sanitare in vigoare. Deci vom aprecia cu atat mai mult urmatoare iesire pe ringul de dans.

Muzica live. Spectacolele de muzica si concertele au fost foarte diferite in acest an. Experienta on-line nu se compara cu muzica live. Deci unele persoane abia asteapta sa se bucure din nou de muzica live.

BY:

[email protected]

Blog despre fashion, frumusete, sanatate, dieta, parenting, nutritie, stil de viata, calatorii, pareri produse, casa si gradina.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.