Blog

Implantul dentar rapid si beneficiile acestui tratament stomatologic

Cauzele care pot duce la pierderea unui dinte sau a mai multor dinti sunt multiple. De la o igiena orala deficitara si pana la probleme de sanatate, cauzele care pot duce la astfel de probleme dentare difera de la persoana la persoana. Cu siguranta ca un astfel de deznodamant este unul dureros si ideal in a fi evitat. Cu toate acestea, daca la un moment dat se ajunge la pierderea unui dinte sau a mai multor dinti, cea mai eficienta abordare o reprezinta tratamentul stomatologic de implant dentar.

Implantul dentar poate rezolva atat problema din perspectiva estetica, cat si problema din punct de vedere al masticatiei. Odata cu progresele inregistrate in medicina dentara pacientii pot gasi mai multe optiuni in rezolvarea diferitelor probleme de ordin stomatologic. Astfel, in domeniul implantologiei exista acum posibilitatea de a beneficia de un implant dentar clasic, cu un timp indelungat al tratamentului sau un implant dentar rapid, tratament care se mai numeste „dinti intr-o zi”.

La fel ca si in cazul implantului dentar clasic, un tratament dinti intr-o zi Alexandria inseamna inlocuirea dintelui lipsa cu un dinte artificial realizat pe baza de materiale biocompatibile precum este titanul. Spre deosebire de implantul dentar clasic, varianta implantului dentar rapid inseamna efectuarea tuturor interventiilor intr-o singura zi. Extractia radacinii dintelui, aditia de os artificial si toate procedurile specifice implantului sunt realizate in cadrul unei singure vizite la medicul stomatolog.

Acest lucru inseamna un tratament mult mai rapid, iar disconfortul pentru pacient este unul mai redus comparativ cu implantul dentar clasic. Vorbim aici inclusiv despre reducerea numarului de vizite la cabinetul stomatologic, dar si o vindecare mai rapida a gingiei. Prin urmare tratamentul de implant dentar rapid este mult mai scurt compartiv cu cel clasic. Ulterior se va continua cu montarea bonturilor de vindecare si cu coroanele dentare pentru incheierea tratamentului cu implanturi dentare.

Daca problemele la nivelul danturii implica inclusiv lipsa unor dinti sau masele care sunt foarte afectate de carii, atunci poti avea in vedere un astfel de tratament dinti intr-o zi Alexandria. Pentru acest lucru tot ceea ce trebuie sa faci este sa te programezi la o clinica stomatologica si sa faci o evaluare o danturii. Ulterior medicii stomatologi iti vor recomanda un plan de tratament in care vei afla daca este necesara implantarea unor dinti artificiali. Pentru astfel de tratamente dentare in Alexandria, Modent Clinic este oricand alegerea potrivita.

In cadrul acestei clinici vei putea beneficia de toate tipurile de tratamente dentare. O echipa de medici stomatologi cu o vasta pregatire si experienta sunt pregatiti pentru a veni in ajutorul pacientilor care au nevoie de rezolvarea problemelor dentare. Pentru ca de multe ori tratamentul cu implanturi dentare este unul foarte costisitor, trebuie spus ca la Modent Clinic vei putea beneficia de conditii avantajoase pentru achitarea unui tratament dinti intr-o zi Alexandria. Alege sa te bucuri de un zambet perfect si plin de incredere cu ajutorul acestor tratamente dentare de implanturi rapide. Informatii complete privind serviciile stomatologice oferite de aceasta clinica din Alexandria pot fi obtinute pe modent.ro.