Blog

Fotografii de nunta: importanta fiecarei amintiri

Viata este un set infinit de momente si fiecare dintre ele are valoarea memoriei, astfel ca fiecare amintire valoreaza o viata intreaga. Acesta este si cazul fotografiilor de nunta, care ne ofera momente unice, pe care le vom pretui toata viata si pe care poate si nepotii si stranepotii le vor vedea.

 

Cand angajezi un fotograf de nunta Ploiesti, la ce te astepti?

 

Fara indoiala, ca un fotograf nunta Ploiesti stie sa faca fotografii frumoase, ca te urmareste pe tot parcursul zilei si, daca ai ales sa faci albumul de nunta, ca stie sa creeze un produs care sa contina cele mai dragi amintiri ale tale si cele mai frumoase imagini. Dar toate celelalte amintiri? Imbratisarea cu un prieten drag, rasetele invitatilor, fotografia cu rudele, ce se intampla cu toate acele imagini care nu ajung in album? Sutele de imagini (pentru ca, in medie, la o nunta se fac sute de fotografii) nu au aceeasi importanta ca si imaginile considerate a fi cele mai importante? Desigur, nu se poate crea un album cu toate imaginile surprinse, dar asta nu inseamna ca fotografiile de nunta ce nu apar aici nu merita mai putina atentie.

 

Valoarea unei amintiri

 

Sa ne imaginam: au trecut cateva luni de la nunta, fotograful ne da un memory stick cu fotografiile de la nunta si noi, dupa ce ne-am uitat la ele, nu vrem altceva decat sa le aratam prietenilor si rudelor impartasind cu ei imaginile si amintirile comune de la frumosul eveniment. Acum, pe care dintre aceste doua imagini ati dori sa impartasiti cel mai mult?

 

Fiecare persoana pe care ati invitat-o ​​la nunta voastra, fiecare prieten, fiecare ruda, cu siguranta a asistat cu placere la receptie si v-a urmarit cu emotie ceremonia, dedicandu-va o zi intreaga. Nu merita asadar sa aiba o imagine „frumoasa” ca amintire? Iar fotografia in care este infatisat va fi amintirea de nesters a zilei petrecute impreuna, o amintire care are exact aceeasi valoare ca toate celelalte imagini.

 

Toate sunt „fotografii de nunta”, nu doar cele din album

 

Multi fotografi nu vor oferi fotografii ce nu sunt realizate in momente cheie si singurele imagini retusate sunt cele care vor fi incluse in album. Un fotograf Ploiesti, in schimb, are o abordare diferita si considera fiecare fotografie, fiecare moment, fiecare amintire un element pretios si care, prin urmare, merita infrumusetat ca toate celelalte fotografii. De aceea, un fotograf de nunta Ploiesti va alege inclusiv acele fotografii ce nu sunt realizate in momente cheie. Desigur, vei avea momentele de la invelitul miresei, de la biserica, de la petrecerea de dupa cu dansul miresei si cu taiatul tortului. Dar vei avea si acele momente cand mireasa danseaza cu domnisoarele de onoare sau mirele rand cu prietenii lui, cand bunicilor le surad ochii de bicurile sau cand copiii invitatilor se bucura de candy bar-ul amenajat afisand zambete minunate si frisca de la briose pe nasuc. Acestea sunt acele clipe care chiar surprind viata si un fotograf profesionist vi le va oferi si pe acestea.

 

In concluzie, un fotograf Ploiesti va face din nunta un moment unic si va da importanta fiecarei amintiri!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.