Blog

Dual Store și produsele puse la dispoziție

DualStore – ce îți poate oferi? Iată mai jos mai multe detalii:

Tehnologia actuală ne uimește în fiecare zi, pe fiecare dintre noi, cu aparițiile deosebit de performante, cu cât de facile ne sunt, dar și cu cu cât ne ușurează o serie de activități zilnice sau ne bucură prin ceea ce realizăm cu ajutorul lor. Fie că ești tânăr, fie că ești vârstnic, fie că ești copil sau ești adult, cu siguranță ești pasionat de tehnologie avansată, cu siguranță te-ai aflat în situația de a achiziționa un produs tip gadget, telefoane sau accesorii, acestea fiind de ultimă generație. Ori de câte ori cumperi produse de pe diverse site-uri, de la diverse firme, cum ar fi de exemplu telefoane, aparate foto sau alte gadget-uri, urmărești să îți achiziționezi și accesorii compatibile cu acestea, care îți ușurează și mai mult munca.

În cazul telefoanelor, husele inteligente sunt extrem de utile, mai ales în mers sau în timp ce conduci. Când este vorba despre aparatele foto, diverse trepiede sau alte accesorii îți fac pasiunea mult mai ușor de îndeplinit, căștile performante sunt binevenite și însoțesc cu succes aparatele achiziționate. O astfel de firmă, care comercializează diverse produse Smart Home, trotinete electrice, telefoane și accesorii compatibile pentru acestea, este DualStore.

Produsele de la DualStore se bucură de un adevărat succes, magazinul fiind un brand cu vechime, cu un portofoliu destul de mare de clienți și care comercializează produse de înaltă tehnologie, la prețuri accesibile. Accesoriile sunt, de asemenea, performante, sunt însoțite pe site de toate informațiile necesare pentru a ști ce să alegi pentru produsele deținute deja, informații referitoare la performanțe, la produsele compatibile  și setările pe care trebuie să le faci pentru o funcționare corectă.

Accesoriile de top de la DualStore sunt husele de telefoane și carcasele. Husa Nillkin CamShield Pro Albastru pentru iPhone 12 Pro Max, este prevăzută cu protecție glisantă pentru cameră, dispune de compatibilitate cu încarcarea wireless. Acest produs satisfac cu succes cele mai înalte cerințe, performanțele tehnologice sunt de un grad ridicat, conforme cu tendințele actuale.

Există și carcase cu protecție multifuncțională, anti-alunecare, cu clemă și carabină. Ele au, de asemenea, un acces facil la butoane, la porturile telefoanelor, dar si la camerele foto, iar colțurile sunt din TPU, rezistente la șocuri.

Selfie stick trepied inteligent extensibil cu stabilizator FunSnap Capture Q Negru, Face tracking este un accesoriu de nelipsit pentru pasionații de fotografie. Este prevăzut cu mâner detașabil, compatibil cu diferite aplicații (Camera, Instagram, Tik Tok, etc.), iar captura se poate realiza cu diferite efecte.

Adaptor Star de la USB Tip-C tata la USB Tip-C mama + Jack mama 3.5mm este un modul Game Pad pentru Doogee S90 Modul Game Pad, are customizare butoane și o încărcare pentru 30 ore de joc, prezintă răspuns rapid la comenzi, un accesoriu frecvent achiziționat de copii, dar și de adulții pasionați de jocuri.

Lupa retractabilă pentru telefon mobil iSEN 3D Phone Magnifying Glass Negru, 12″, este prevăzută cu  protecție pentru ochi, protecție din silicon și bază ajustabilă, protecție anti-alunecare din silicon pentru telefonul mobil.

Întrucât DualStore comercializează trotinete electrice, tot de aici poți achiziționa și accesorii compatibile cu acestea, cum ar fi panou de control cu sticlă, display pentru trotineta electrică Xiaomi, baterie originală pentru trotineta electrica iSEN X8, litiu, sau cască de protecție Xiaomi Smart4U SH50 prevazută cu aerisire, bandă LED, senzor pentru lumină ambientală, intermitentă, cu încărcare magnetică, un accesoriu fără de care nu ar trebui să pleci la plimbare cu trotineta electrică.

Produsele DualStore, dar și accesoriile compatibile cu acestea, pe care le poți achiziționa ca un pachet complet, sunt garanția calității și a satisfacției, atât din punct de vedere al tehnologiei utilizate, cât și din punct de vedere al performanțelor, a cerințelor care vă sunt satisfăcute cu ajutorul lor. Sunt produse de o calitate incontestabilă, ceea ce face ca acestea să fie achiziționate de foarte mulți clienți. Alege telefoane, gadget-uri, trotinete, dar și accesorii DualStore, întrucât este locul în care tehnologia se află la ea acasă.

 

BY:

[email protected]

Blog despre fashion, frumusete, sanatate, dieta, parenting, nutritie, stil de viata, calatorii, pareri produse, casa si gradina.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.