Blog

Craciun 2020, care sunt tendintele pe care trebuie sa mizezi

Vrei sa iti reinnoiesti decorul de Craciun pentru sarbatorile de sfarsit de an? In acest caz, in acest articol vom trece in revista culorile, detaliile si cele mai frumoase stiluri de decor pentru un Craciun 100% in voga.

Duo-ul de bej- maro cel mai frumos pentru masa de Craciun. Nuantele de bej si de maro sunt cele mai in voga nuante ale sezonului rece. Sunt doua nuante sobre si linistitoare care se vor vedea peste tot. Iar masa de Craciun sau bradul nu au cum sa scape de aceste doua nuante. Vesela din ceramica, suporturile de lumanari, fetele de masa sau serveturile adopta aceasta nuanta dulce si calmanta. In plus, aceste nuante merg de minune cu altele mai calduroase precum cele de terracotta sau de galben mustar.

Stilul boem este cel mai in voga pentru un Craciun festiv. Globuri de Craciun decorate sau pictate cu motive gipsy, perne de catifea pentru o canapea cosy, lumari cat vezi cu ochii pentru masa… stilul boem merge de minune in living, pentru un Craciun plasat sub stilul boem.

Decorurile de Craciun din hartie sau lemn pentru un stil scandicraft. Daca iti doresti un Craciun mai autentic ca niciodata, decoratiunile de Craciun din lemn sau hartie sunt cele pe care trebuie sa mizezi. Stelute mari de Craciun, brazi mini, cutii pentru cadouri mini si ele… lemnul si hartia se integreaza minunat in panoplia pentru Craciun. Sunt materiale cu un farmec natural care vin cu un plus de autenticitate.

Un Craciun la fel de autentic in verde si rosu. Casa este mai mult ca niciodata in aceste vremuri, un veritabil refugiu si traditiile reinvie in acest loc. Autenticul duo deci de rosu si de verde va arata cel mai bine la noi in living. Pe globurile pentru brad, pe decoratiunile pentru masa este o combinatie festiva care revine in forta in anul 2020. Cateva perne in aceasta nuanta, din catifea sunt si ele binevenite pentru canapea.

Un Craciun eco-responsabil

Este mai mult ca niciodata o tendinta si o adevarata filozofie de viata. Interiorul nostru de impodobeste astfel cu nuante de verde si bradul este inlocuit doar cu cateava ramurele de brad. Sau cu un buchet de eucalipt ornat cu cateva globuri doar.

Uita de vesele de unica folosinta si alege sa iti faci cadou o vesela din ceramica sau din ardezie pentru a le putea refolosi si altadata.

BY:

[email protected]

Blog despre fashion, frumusete, sanatate, dieta, parenting, nutritie, stil de viata, calatorii, pareri produse, casa si gradina.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.