Blog

Citate Despre Incredere

Citate despre increderea in sine ce-ţi vor schimba intreaga zi.

 1. Daca mi-am pierdut increderea in mine, voi avea universul impotriva mea. (Ralph Waldo Emerson)
 2. Niciodata sa n-ai incredere intr-un calculator pe care nu-l poti arunca pe fereastra. (Steve Wozniak)
 3. Idealurile care mi-au luminat calea si mi-au redat din timp in timp curajul de a infrunta viata cu bucurie, au fost: bunatatea, frumusetea si adevarul. (Albert Einstein)
 4. La orice ne asteptam avand incredere in sine, devine o auto-profetie. (Brian Tracy)
 5. Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara. (Gabriel Garcia Marquez)
 6. Repeta-ti mereu: “Am incredere in mine insumi si aceasta formula iti va readuce in minte, imediat, reusitele din trecut si iti va restabili increderea si siguranta. (Colin Turner)
 7. Increderea celui nevinovat este cea mai utila arma a celui care minte. (Stephen King)
 8. Trebuie sa invatam sa fim cei mai buni prieteni ai nostri, pentru ca putem cadea prea usor in capcana de a fi cei mai mari dusmani. (Roderick Thorp)
 9. Oamenii pier din spaima si traiesc din incredere. (Henry David Thoreau)
 10. Cand cineva imi spune, nu inseamna ca nu pot sa o fac, inseamna doar ca nu o pot face cu acea persoana. (Karen E. Quinones Miller)
 11. Daca ai incredere in tine insuti, inspiri incredere altora. (Johann Wolfgang von Goethe)
 12. Curajul este o medie in ceea ce priveste frica si increderea in sine. (Aristotel)
 13. Nu sunt suparat pentru ca m-ai mintit. Sunt suparat pentru ca de acum nu te mai pot crede. (Friedrich Nietzsche)
 14. Tot ceea ce ti se intampla este o oglindire a ceea ce crezi despre tine. Nu putem atrage mai mult decat credem ca valoram. (Iyanla Vanzant)
 15. Fara incredere, cuvintele devin sunetul infundat al unui gong din lemn. Cu incredere, cuvintele devin viata insasi. (Autor necunoscut)
 16. Increderea infloreste in inimile mari. (Vasile Alecsandri)
 17. Modul in care iti dezvolti increderea in sine este prin acumularea unui serii de experiente de succes. (William Jennings Bryan)
 18. Urmeaza cei R: respect pentru tine, respect pentru altii, responsabilitatea pentru toate actiunile tale. (Dalai Lama)
 19. Increderea in corpul, mintea si spiritul nostru ne permite sa cautam noi aventuri, noi directii in care sa crestem si noi lectii pe care sa le invatam – despre asta este viata. (Oprah Winfrey)
 20. Increderea in sine este prima cerinta a marilor realizari. (Necunoscut)
 21. Trebuie sa crezi in tine atunci cand nimeni altcineva nu crede. Acest lucru te transforma intr-un castigator chiar in acel moment. (Venus Williams.)
 22. Nu lasa viata sa te descurajeze, toti care au ajuns departe au fost nevoiti sa inceapa de undeva. (Richard L. Evans)
 23. Cand increderea exista, vine si fericirea. Iar atunci cand esti fericit si te distrezi poti sa faci lucruri minunate. (Joe Namath)
 24. Prin cuvinte oamenii isi comunica idei, sentimente, informatii. Si acel extaz in fata binelui, frumosului si adevarului care nu-ti ingaduie sa taci. (Nicolae Steinhardt)
 25. Secretul este sa ii cunosti pe oameni si sa ai incredere in ei ca sunt cine sunt. In schimb, noi avem incredere in oameni ca sunt ceea ce vrem noi sa fie, iar cand nu sunt, ne plangem. (David Duchovny)

BY:

[email protected]

Blog despre fashion, frumusete, sanatate, dieta, parenting, nutritie, stil de viata, calatorii, pareri produse, casa si gradina.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.