Blog

reconciliere dupa o disputa

Iti doresti foarte mult sa va intelegeti bine si sa evitati conflictele, pe cat posibil? Foarte bine. Si totusi, se poate intampla uneori sa va certati. Un lucru perfect normal care se intampla tuturor, fara exceptie.

De ce este sanatos sa te certi uneori? Chiar daca raman exceptionale si nu sunt importante pentru valorile si subiectele esentiale, dezacordurile sunt bune uneori. Sunt dovada ca va doriti amandoi sa va exprimati ideile fara sa va fie teama insa sa va aparati convingerile, deoarece stiti ca partenerul va va asculta si nu va va judeca ideile.

Conflictele, lejere si nu prea frecvente sunt deci semnul unui cuplu care este bine si care are cele mai sanatoase schimburi, cu conditia ca acestea sa fie depasite foarte repede si sa se gaseasca un compromis care sa fie pe placul tururor.

Cum va puteti reconcilia deci dupa o disputa?

Daca nu stii cum sa va impacati dupa o cearta mai aprinsa, iata cateva trucuri sau metode la care sa apelezi.

Aveti nevoie de imbratisari si mangaieri. O simpla mangaiere ii permite persoanei de langa tine sa simta imediat ca este mai aproape de interlocutorul sau, mai bine ascultat si mai sustinut.

In general, persoanele care sunt obisnuite sa sa mangaie sau sa se imbratiseze dupa un conflict au un comportament mai pozitiv fata de cele care nu fac asta.

Nu se mai simt, de asemenea, atat de stresate, simt o mai mare satisfactie in relatia lor de cuplu si se impaca mult mai repede dupa un conflict.

Iestiti in doi. O disputa sau un conflict nu trebuie sa va indeparteze unii de altii. Ba din contra. Incercati sa treceti peste si sa iesiti in doi. Aveti nevoie de o activitate in doi si sa petreceti cele mai frumoase clipe impreuna si va veti simti mai uniti, asta e sigur.

Vorbiti atunci cand sunteti calmi si relaxati. O data ce va veti impaca, veti fi mai calmi si mai odihniti, veti putea vorbi mai usor cu privire la orice dezacord si veti gasi cu siguranta un compromis.

Preparati o masa delicioasa impreuna. Aveti nevoie sa pregatiti o masa delicioasa impreuna, cu un fel de mancare pe care il apreciati amandoi. Veti petrece astfel cele mai frumoase momente impreuna si va veti arata unul altuia ca, indiferent de conflicte, sunteti alaturi unii de altii. Este fara doar si poate cea mai frumoasa dovada de dragoste care va fi cu siguranta cea mai apreciata de catre cei mai gurmanzi dintre voi.

BY:

[email protected]

Blog despre fashion, frumusete, sanatate, dieta, parenting, nutritie, stil de viata, calatorii, pareri produse, casa si gradina.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.