Blog

Avantajele de care te poti bucura atunci cand lucrezi de acasa

In ultimii ani tot mai multi dintre angajatii marilor coporatii au avut posibilitatea de a lucra din confortul propriei case in conditiile in care sarcinile de lucru puteau fi desfasurate si din afara sediului companiei. Iar astazi, in contextul crizei generate de pandemia coronavirusului numarul celor care lucreaza de acasa este foarte mare. Chiar si fara aceasta criza mondiala, tot mai multi dintre antreprenori au descoperit avantajele pe care un angajat ce lucreaza de acasa le poate aduce firmei.

Daca pentru un angajator schimbarea paradigmei si oferirea posibilitatii angajatilor de a lucra de acasa inseamna costuri mai mici cu spatiul de lucru, cu intretinerea acestuia si cu utilitatile, trebuie spus ca si pentru angajati exista mai multe avantaje de a lucra de acasa. In primul rand vorbim despre economisirea timpului necesar pentru a merge la locul de munca si pentru a te intoarce acasa. Acest timp poate fi investit eficient pentru a te bucura de prezenta celor dragi.

Atmosfera ideala

Un al doilea avantaj de care te poti bucura lucrand de acasa se refera la faptul ca poti sa iti creezi atmosfera ideala pentru a fi cat mai productiv. Daca la birou trebuie sa ai in vedere si prezenta colegilor sau a sefilor, acasa poti asculta exact muzica favorita si poti sa lucrezi stand pe balcon sau chiar in curtea casei, daca esti un norocos ce are o casa si curte in jurul casei.

Timpul petrecut alaturi de partenerul de viata si alaturi de copii atunci cand lucrezi de acasa este un alt avantaj important. Chiar daca ai nevoie de liniste si de un spatiu pentru a te putea concentra pe sarcinile de lucru, atunci cand lucrezi de acasa poti oricand sa iti iei o pauza de 10-15 minute pentru a te relaxa alaturi de familie. Dupa care te reintorci la indatoririle de serviciu cu mult mai multa inspiratie si chef de lucru. Iar acestea se vor regasi in cresterea productivitatii.

Libertatea mai mare pe care o resimti atunci cand nu ai ochii sefului atintiti asupra ta este un alt atuu de care se bucura cei care lucreaza de acasa. Atata timp cat esti productiv, poti lucra incepand cu orice ora, desigur daca nu trebuie sa respecti un anumit orar impus de la locul de munca.

BY:

[email protected]

Blog despre fashion, frumusete, sanatate, dieta, parenting, nutritie, stil de viata, calatorii, pareri produse, casa si gradina.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.