Blog

5 motive pentru care sa apelezi la firmele de inchirieri microbuze

In contextul in care cererea de transport pentru persoane este tot mai mare atat in randul persoanelor fizice, cat si in randul persoanelor juridice, nu este surprinzator faptul ca exista tot mai multe variante atunci cand vorbim despre inchirierea microbuzelor sau a autocarelor.

In ciuda faptului ca de multe ori lumea apeleaza la persoane neautorizate pentru inchirierea microbuzelor, trebuie spus ca exista mai multe argumente care recomanda firmele autorizate pentru serviciile de inchirieri microbuze. Iata care sunt principalele 5 dintre aceste argumente.

Siguranta

Un prim argument se refera la siguranta oferita de firmele de profil. Siguranta vizeaza certitudinea ca vei beneficia de aceste servicii in baza unui contract de prestari servicii. In acelasi timp siguranta se refera la faptul ca transportul persoanelor se va face cu ajutorul mijloacelor de transport verificate din punct de vedere tehnic si care corespund normelor de siguranta rutiera. Mai mult, firmele autorizate din acest domeniu de activitate ofera siguranta faptului ca soferii care asigura transportul de persoane sunt profesionisti.

Beneficiezi de confort

Un al doilea argument este cel referitor la confortul foarte ridicat al tuturor microbuzelor puse la dispozitia clientilor de catre firmele de inchirieri microbuze. Firmele autorizate din domeniu doresc sa isi fidelizeze clientela si sa atraga noi segmente de piata. In acest context cauta intotdeauna sa ofere mijloace de transport din categoria microbuzelor care sunt moderne si cat mai confortabile pentru pasageri.

Promptitudine si respectarea programului

Firmele profesioniste care asigura inchirierea microbuzelor ofera promptitudine in prestarea acestor servicii, dar si respectarea programului asumat. Datorita unui parc auto numeros, aceste firme pot raspunde imediat solicitarilor mai multor clienti care au nevoie de astfel de servicii in aceeasi perioada. De asemenea, prin prisma contractului de prestari servicii semnat, programul asumat fata de clienti va fi intotdeauna respectat.

Flexibilitate

Un alt argument care recomanda firmele de inchiriere a microbuzelor se refera la flexibilitatea de care poti beneficia prin intermediul acestor servicii. Poti alege sa inchiriezi microbuze pentru grupuri de 10, 15, 18 sau 25 de persoane. In acelasi timp poti alege serviciile de inchirieri microbuze atunci cand urmeaza sa organizezi o gama diversificata de evenimente.

De la deplasari turistice, la deplasarile scolare si pana la deplasari pentru evenimente private, pentru toate acestea inchirierea microbuzelor poate fi alegerea perfecta. Flexibilitatea vizeaza inclusiv posibilitatea de a ajunge in locuri mult mai greu accesibile pentru autocare.

Costuri avantajoase

Costurile cu transportul de persoane sunt intotdeauna un criteriu important in organizarea anumitor deplasari. Indiferent daca vorbim despre organizarea de deplasari in scop turistic sau daca vorbim despre organizarea unor excursii scolare, cantonamente sportive ori evenimente private, intotdeauna se doreste un cost cat mai mic. Ei bine, inchirierea microbuzelor de la o firma specializata in astfel de servicii ofera costuri avantajoase.

Consumul de combustibil este mai redus comparativ cu consumul unui autocar. In aceeasi masura este mai avantajos sa inchiriezi un microbuz decat sa investesti in achizitionarea unui microbuz propriu sau a unui parc auto de mai multe microbuze.Daca aceste argumente te-au convins, poti gasi astfel de servicii de inchiriere a microbuzelor pe www.transport-personal.ro.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.