Blog

Toboganul si masa de ping pong – elemente obligatorii pentru orice loc de agrement

Locurile de joaca de toate formele si dimensiunile ofera copiilor posibilitatea de a se juca. Culorile stralucitoare si configuratiile stimulatoare ale unui tobogan ii pot implica pe copii in moduri pe care nu le experimenteaza nicaieri altundeva, oferindu-le sansa de a-si lasa imaginatia sa zboare.

Caruselul reprezinta unul dintre amenajarile clasice ale locului de agrement. Acest echipament mare permite copiilor sa urce si sa se invarteasca cat de repede pot, impingand solul pentru a dezvolta acest impuls.

Locurile de joaca moderne includ multe tipuri noi de echipamente de joaca, care ajuta la imbunatatirea coordonarii, a fortei si a gandirii critice (printre alte beneficii). Acestea au de obicei o combinatie de leagane, tobogane, cataratori si mese de ping pong pentru a maximiza distractia, siguranta si accesibilitatea locului de agrement.

Cunoasterea terminologiei echipamentului va va ajuta sa intelegeti mai bine optiunile dvs. atunci cand cautati noi dispozitive si functii

Toboganele nu s-au schimbat, ramanand exact ca pe vremuri – singura diferenta substantiala este ca toboganele metalice sunt acum mult mai putin comune decat cele din plastic. Satisfactia pe care o simte un copil in timp ce coboara cu viteza spre pamant, face ca toboganul sa fie unul dintre cele mai populare dotari ale unui loc de agrement.

Chiar daca nu mai exista nimic altceva in zona, daca aveti un tobogan, aveti un inceput solid pentru un loc de agrement. Cand vorbim despre tobogane, acestea au anumite caracteristici:

  • Deschis vs. tub: Toboganele tip tub sunt inchise de jur imprejur, in timp ce toboganele deschise le permit copiilor – si uneori adultilor jucausi – sa simta vantul prin par.
  • Drept vs. curbat: o alunecare dreapta obisnuita este distractiva in sine, dar adaugarea unei curburi poate duce lucrurile la urmatorul nivel. Toboganele curbate sunt in forma literelor L si S , precum si spirale care sunt masurate prin unghi. Un tobogan la 360° ii vede pe copii facand o rotatie completa inainte ca picioarele lor sa atinga pamantul.
  • Componente suplimentare vs. tobogane de sine statatoare: toboganele pot fi achizitionate ca si componente suplimentare pentru echipamentele de joaca existente sau pot veni ca o caracteristica de sine statatoare, cu propriile scari. Acestea sunt adesea numite tobogane turn .

Alte variante interesante includ  toboganele cu role, toboganele ondulate si toboganele cu intrare dubla ce pot introduce distractia curselor in amestec.

Un loc de agrement care se respecta are neaparata nevoie de mese de ping pong

Pe langa faptul ca este un antrenament fizic fantastic, tenisul de masa jucat pe o masa de ping pong este si un antrenament mental grozav. Jucatorii planifica strategii si sa decida ce rotire sa dea mingii, incercand in acelasi timp sa fie cu un pas inaintea adversarului si sa reactioneze rapid la loviturile pe care le adversarul le returneaza.

Deciziile trebuie luate in fractiuni de secunde, iar acest lucru creste nivelul de concentrare, memoria pe termen scurt si capacitatea de a lua decizii. Tot acest exercitiu mental mareste nivelul hormonal si mentine creierul tanar, ceea ce poate incetini progresul declinului cognitiv care este asociat cu imbatranirea.

De asemenea, tenisul de masa este un sport excelent pentru legaturi sociale, cu natura sa amicala, dar competitiva. O masa de ping pong situata intr-un loc de agrement poate apropia nu numai copii, ci si adulti, prieteniile de durata dezvoltate intre practicantii acestui sport fiind des intalnite.

BY:

[email protected]

Blog despre fashion, frumusete, sanatate, dieta, parenting, nutritie, stil de viata, calatorii, pareri produse, casa si gradina.