Blog

Serviciile speciale pe care trebuie sa ti le ofere o firma contabilitate Bucuresti
 

Contabilitatea reprezinta o ramura importanta pentru activitatea oricarei afaceri. Prin intermediul contabilitatii, toate tranzactiile financiare ale unui business sunt inregistrate si pastrate in evidenta. Astfel, sunt asigurate legalitatea si transparenta activitatii. Dar nu doar datorita obligatiilor legale este necesara contabilitatea, ci si pentru ca tu, ca antreprenor, sa ai o imagine clara asupra a ceea ce se intampla in firma ta. Pentru a putea profita la maximum de beneficiile pe care ti le poate aduce contabilitatea, este de preferat sa colaborezi cu experti contabili bine pregatiti.

Stapanirea buna a tainelor acestei stiinte nu este suficienta pentru ca un contabil sa fie cel mai bun pentru firma ta. Este necesar ca el sa fie si un foarte bun comunicator, in asa fel incat sa te ajute sa intelegi mai bine ce poate fi imbunatatit pentru ca afacerea sa fie mai profitabila. De altfel, acesta este doar unul dintre beneficiile de care te bucuri daca alegi sa colaborezi cu o firma contabilitate Bucuresti. Iata care sunt toate serviciile de care poti profita atunci cand colaborezi cu o companie profesionista si moderna!

Infiintarea firmei

O firma contabilitate Bucuresti care presteaza servicii moderne iti poate oferi asistenta inclusiv in faza de infiintare a firmei tale. Daca decizi sa accesezi astfel de servicii, expertii se vor ocupa de toate formalitatile, in asa fel incat tu sa economisesti timp si bani si sa scapi de drumurile facute catre sediile diferitelor institutii. Tot ce trebuie sa faci este sa oferi informatiile pe care firma de contabilitate ti le solicita, iar de restul se vor ocupa expertii de acolo.

Contabilitate de baza

Tot din gama de servicii prestate de o firma contabilitate Bucuresti face parte, fireste, si activitatea de contabilitate clasica. Este vorba despre servicii de contabilitate financiara, mentinerea balantelor contabile, a bilantului, dar si a jurnalului TVA sau registrelor obligatorii. Totodata, expertii unei astfel de firme se vor ocupa si de realizarea depunerea lunara a declaratiilor pentru taxe si impozite. Si cu inregistrarea documentelor de salarizare catre ITM si Revisal poti primi sprijin permanent. In plus, ai oportunitatea de a beneficia si de consultanta in cazul unui control, iar toate documentele sunt disponibile oricand, in arhiva online.

Rapoarte de management

Poate cea mai utila latura a activitatii unei firme de contabilitate, din perspectiva unui antreprenor, este cea de creare a rapoartelor de management. Acestea reprezinta rapoarte intocmite periodic care cuprind informatii despre facturile de incasat, cele care trebuie platite, dar si toate informatiile despre venituri si cheltuieli. Marele avantaj consta in faptul ca analizele de acest fel iti vor fi prezentate intr-un limbaj usor de inteles pentru un om de afaceri. Mai exact, nu sunt intocmite in jargon contabil, in asa fel incat concluziile sa fie usor de inteles si tu sa poti lua masuri pentru ca situatia afacerii tale sa se imbunatateasca. Cu ajutorul unor astfel de rapoarte, poti afla care sunt cheltuielile care iti trag in jos profitul si care pot fi diminuate, dar si ce venituri ar putea fi crescute sau stabilizate.

Cauti o firma contabilitate Bucuresti sau vrei, pur si simplu, sa faci tranzitia de la un contabil obisnuit la un serviciu care iti va usura munca si te va ajuta sa obtii idei noi de imbunatatire a activitatii afacerii tale? Intra pe Keez.ro si descopera o gama variata de servicii moderne de contabilitate, usor de accesat si extrem de convenabile din punct de vedere financiar! Profita de beneficiile suplimentare pe care le poti obtine renuntand la serviciile contabile clasice si apeland la unele moderne.

 

BY:

[email protected]

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o...