Blog

Servicii profesionale de dezinsectie disponibile in Timisoara

Daca vorbim despre servicii de dezinsectie in Timisoara, atunci cu siguranta trebuie sa vorbim despre firma DDD Nord, care de curand a inclus in aria de interventie, orasul Timisoara. Toate serviciile oferite de acestia poti fi analizate pe website-ul dedicat, www.ddd-timisoara.ro.

De ce sa alegi acesta firma de dezinsectie ?

Colaborarea cu o firma 100% autorizata este extrem de importanta, deoarece doar aceste companii care au reusit sa obtina avizele necesare din partea institutiilor abilitate, pot desfasura activitati cu adevarat profesionale din sfera DDD – deratizare, dezinsectie, dezinfectie.

Asadar, substantele utilizate in cadrul unor servicii de dezinsectie in Timisoara vor fi unele cu un grad de eficienta sporita, care nu sunt periculoase pentru om sau pentru animalele de companie.

Chiar daca insecticidele utilizate sunt unele avizat, care nu afecteaza sanatatea, in cazul unei lucrari de dezinsectie la interior este recomandat ca spatiul sa fie eliberat pentru cateva ore. Vaporii care raman in aer, pot cauza in unele cazuri diverse iritatii la nivelul cailor respiratorii, aspect absolut normal, acest aspect fiind valabil si in cazul altor vapori, nu doar celor cei proveniti dintr-o dezinsectie profesionala.

Un alt motiv pentru care este indicat sa lucrezi o fima de dezinsectie profesionala este acela ca personalul este unul calificat, acesta fiind unul dintre aspectele necesar sa fie indeplinite in procesul de autorizare. Aparatura utilizata este si ea una pe masura, fiind utilizate doar echipamente de ultima generatie cu ajutorul carora insecticidele sunt aplicate in spatiul infestat.

Cat costa aceste servicii profesionale de dezinsectie ?

Preturile pentru lucrarile din sfera DDD sunt destul de greu de cuantificat, ele sunt unele variabile si sunt influentate in mod direct de: daunatorii prezenti, gradul de infestare, tipul de spatiu si dimensiunea acestuia.

Chiar si asa, pe website-ul celor de la DDD Timisoara, exista o lista de preturi pentru serviciile de dezinsectie gandaci si dezinsectie plosnite de pat, specifice pentru apartamente. Acestea pornesc de la 140 de lei in cazul unei dezinsectii pentru gandaci si 160 lei in cazul unei dezinsectie plosnite de pat, ajungand la un maxim de 200 lei, respective 270 lei, pentru apartamentele mai mari cu 4-5 camere.

 

BY:

[email protected]

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o...