Blog

Pijamalele de damă pot fi și ele un outfit elegant

De ce să te mulțumești cu puțin, când poți fi chic și elegantă chiar și atunci când te pregătești pentru culcare? Pijamalele de damă sunt, în general, subestimate de multe doamne și domnișoare. Ne luăm ce apucăm pe noi, de obicei piese vestimentare largi și comfortabile, înainte să ne băgăm în pat. Dar, dacă ai grijă să arăți și să te simți bine peste zi, de ce nu ai face asta și peste noapte?

Un set de pijamale de damă de calitate și cu aspect plăcut, te va face să te simți cu adevărat specială, indiferent dacă ești aproape de a-ți încheia ziua sau pur și simplu lenevești în ziua ta liberă. Soțul sau partenerul tău va observa schimbarea, fără îndoială, și va aprecia efortul tău de a arăta bine, indiferent de situație.

  • Ce pijamale de damă să alegem? Din satin sau bumbac?

Pentru a face cea mai bună alegere, trebuie să știm care este diferența între cele două materiale. Fiecare tip de țesătură are anumite proprietăți și ne pot ajuta să ne simțim bine în diverse moduri.Satinul are un luciu elegant, sexi chiar, în special dacă este folosit în combinație cu dantela. Este, fără doar și poate, o alegere foarte populară în rândul doamnelor. Dar, satinul este un material răcoros, potrivit pentru temperaturi mai ridicate. Așadar, se prea poate să nu te simți foarte comod într-o pijama de satin pe timpul iernii.

În schimb, satinul este o alegere ideala pe timp de vară. Pe lângă că se simte foarte plăcut pe piele, o pijama din satin îți va da senzația de răcoare, mult dorită în nopțile călduroase. Bumbacul este o țesătură moale, confortabilă, ce permite pielii să respire, în timp ce menține temperatura constantă. Pijamalele din bumbac sunt o alegere foarte bună pentru persoanele cu piele sensibilă.

Bumbacul nu irită și nu provoacă reacții alergice la nivelul pielii, în special dacă e vorba de bumbac de calitate superioară. Atunci când ai chef de o pijama confortabilă, un compleu făcut din bumbac îți va oferi căldura și comoditatea necesară pentru o seara lipsită de griji.

Pijamalele de damă pot fi și ele un outfit elegant

  • Te vei simți mult mai bine în pielea ta

Spune sincer, îți place să te vezi în oglindă purtând vechituri, chiar dacă te gândești că nu te vede nimeni odată ce te bagi sub plapumă? Fără să ne dăm seama, pijamalele de damă noi, de calitate bună și cu o croială potrivită ne fac să ne simțim mai bine în pielea noastră. Încearcă acest experiment pe pielea ta și vei vedea că avem dreptate

O pijama de calitate nu este întotdeauna cea mai ieftină opțiune, dar dacă materialele sunt alese cu grijă și sunt tratate ca atare (grijă mare la spălarea lor în conformitate cu recomandările producătorului), te vor ține mult și bine. Pe lângă asta, ne place să purtăm compleuri, seturi care se asortează, pentru că ne fac să arătăm sofisticat.

Iar dacă ești genul căruia îi place să petreacă timpul liber în pijama, pentru simplul fapt că sunt comode, o investiție în pijamale de damă de calitate reprezintă o alegere mai mult decât justificată. O gama variata de pijamale pentru dama o poti gasi online aici pe EvaNoir, produsele sunt de calitate superioara si apartin brandurilor populare din Polonia si Italia care folosesc materiale inalt calitative, perfecte pentru a fi purtate noaptea, dar si ziua.