Blog

 

Obtine asigurarea RCA cu ajutorul TCV

In calitate de broker de asigurari, TCV propune cele mai avantajoase oferte pentru asigurarea RCA. Aceasta polita este una din categoria celor obligatorii, impuse prin lege, absenta sa sanctionandu-se ca atare.

La fel ca oricare alt tip de asigurare, are menirea de a oferi acoperire financiara si legala in cazul producerii anumitor incidente, care nu au implicat victime directe. Astfel, este o metoda prin care partile implicate pot incheia problema pe cale amiabila, mediata de contractul RCA al persoanei responsabile de provocarea sa.

Ce este polita RCA?

In esenta, este un contract realizat intre un proprietar auto si o societate de asigurari pe care acesta o alege, dupa preferintele proprii. Raspunderea civila auto are in vedere oferirea de protectie celorlalti participanti la trafic. Mai exact, daca asiguratul se dovedeste a fi vinovat pentru provocarea unui accident, prejudiciatii vor putea fi despagubiti in baza acestei asigurari.

De ce este importanta?

Pe langa factorul financiar, aceasta polita prevede si alte aspecte. Mai exact, orice autovehicul care circula in Romania trebuie sa detina aceasta asigurare. In caz contrar, deplasare va fi interzisa pe orice drum national si/ sau european, abaterea de la aceasta prevedere fiind sanctionata pe cale legala.

De asemenea, are si o utilitate sociala. Cu alte cuvinte, in cazul unui incident in trafic, partile implicate vor putea rezolva problema pe cale amiabila, atat timp cat in urma acesteia nu au rezultat persoane vatamate.

Cum devii asigurat RCA la TCV?

Pentru a obtine o asigurare auto, la TCV lucrurile au fost cu mult simplificate. Acum poti demara toate procedurile exclusiv online, fara a mai fi nevoie de deplasari la diferite institutii. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina aferenta tipului de asigurare dorit si sa completezi formularul aferent cu toate datele personale si informatiile despre autoturism solicitate. Ulterior, in functie de factori precum experienta in trafic sau vechimea masinii, vor fi generate o serie de oferte personalizate dintre care tu sa o alegi pe cea potrivita pentru tine. Odata ce ai gasit serviciul care acopera toate nevoile tale, nu trebuie decat sa transmiti solicitarea, iar specialistii TCV o vor prelua spre analiza in cel mai scurt timp. Odata acceptata, ti se va solicita plata care, odata efectuata, iti va genera automat contractul pe email. La cerere, documentul poate fi livrat si in format fizic, prin posta sau curier. Nu mai trebuie decat sa o descarci si din acest punct poti circula in siguranta oriunde si oricand.

Tot ce trebuie sa stii despre preturile asigurarilor auto de la TCV

Fiecare oferta disponibila va fi diferita atat in functie de datele tale, cat si de societatea care o furnizeaza. Pentru a avea garantia ca obtii cele mai bune preturi, utilizeaza metodele online de calcul RCA. In acest fel esti la curent cu preturile actuale si ai posibilitatea sa accesezi promotiile curente ale diferitor furnizori. Este cea mai simpla metoda prin care poti afla tarifele corecte in functie de particularitatile masinii. Eviti astfel surprizele de la momentul semnarii contractului. In plus, poti face diverse teste, schimband perioada de valabilitate. Poti achita asadar doar o luna, trei sau sase de acoperire, in functie de nevoile si posibilitatile tale, cu ajutorul metodelor de calculare RCA.

De ce sa alegi TCV pentru asigurarile tale auto?

Desi exista numeroase companii care activeaza in domeniu, TCV a reusit sa se detaseze prin profesionalism si orientare catre client. S-au pus bazele unui sistem de consultanta online, care sa te ajuta sa gasesti cea mai potrivita oferta. In plus, niciuna dintre etapele prevazute de proces nu va percepe comisioane suplimentare. Asadar, vei plati strict pentru serviciul dorit si benefi

BY:

[email protected]

Blog despre fashion, frumusete, sanatate, dieta, parenting, nutritie, stil de viata, calatorii, pareri produse, casa si gradina.