Blog

Alegerea jantelor pentru masina da multe batai de cap soferilor intrucat datele tehnice ce trebuie cunoscute despre ele sunt mai greu de inteles decat cele despre anvelope si drept urmare este un lucru care trebuie sa fie gandit si facut cu mare atentie. O janta din tabla nu va avea acelasi efect in ceea ce priveste condusul, ca si o janta din aliaj.

Fiecare tip de janta are specificitatile  si avantajele sale. Iata care sunt cele ale jantelor din tabla.

Vadrexim.ro ne recomanda sa folosim jante tabla pentru masinile care nu sunt foarte puternice, cu un pret mediu, cum ar fi citadinele, mini-citadinele, remorcile, autoutilitarele, camioanele. Se pot folosi de asemenea si pentru rotile de rezerva. Sunt jante de baza pe care le putem regasi pe cele mai multe masini mici sau de talie medie, chiar daca cele din aluminiu sau din aliaj incep sa devina din ce in ce mai populare.

Jantele din tabla sunt cele mai economice tipuri de jante de pe piata. Si chiar daca nu sunt atat de apreciate sau de populare, au o multime de avantaje. Nu sunt atat de scumpe ca si cele din aluminiu, sunt mai robuste si pot sa suporte sarcini destul de importante.

Raportul calitate-pret al jantelor din otel este de necontestat. Este adevarat ca nu sunt atat de estetice, dar raman totusi o buna alegere pentru cei care estetica nu este chiar cel mai important lucru.

Trebuie sa mai stii ca jantele din tabla sunt perfecte pentru anvelopele de iarna. In sezonul rece sunt cele care asigura o siguranta optima si un confort maxim.

Daca vei alege sa cumperi jante tabla de la Vadrexim, te vei bucura de cele mai rezistente jante, cu preturi dintre cele mai bune.

Jantele din tabla sunt mai grele decat jantele din aliaj, asta inseamna ca anvelopele vor avea o mai buna aderenta pe drum cand ploua sau cand ninge afara.

Alegand  sa cumperi jante de pe vadrexim.ro, te vei asigura de faptul ca vehiculul tau va beneficia de jante de calitate si ca te vei simti in deplina siguranta la volanul masinii tale.

Jantele din tabla sunt foarte usor de intretinut deoarece rugina, daca apare se poate elimina extrem de usor. Se pot proteja cu un strat de lac sau se mai pot curata din cand in cand cu jetul cu presiune.

Sunt cele care te vor seduce si te vor convinge si pe tine cu sigranta prin rezistenta si durabilitatea lor.

Alegerea intre o janta de tabla si una de aluminiu depinde foarte mult de gusturile fiecarui sofer, dar si de buget, pana la urma. Pe de o parte, exista acea categorie a persoanelor care prefera sa pastreze jantele de origine si pe de alta parte, cei care vor sa schimbe look-ul masinii si sa opteze pentru jante din aluminiu. Pana la urma … e decizia fiecaruia dintre noi.

Comanda jante de calitate si anvelope cu preturi foarte mici si Livrare GRATUITA la 4buc pe www.vadrexim.ro, tel. 0730710764.

 

 

BY:

[email protected]

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o...