Blog

Iata 3 criterii decisive pentru a alege cea mai buna usa metalica exterior!
usa metalica exterior

Izolarea completa a locuintei se poate face in mod eficient doar cu ajutorul unei usi de calitate. Cea mai buna usa metalica exterior este cea care iti asigura un nivel ridicat de siguranta, dar care dispune si de alte caracteristici care iti pot usura viata. De asemenea, usa pe care o alegi trebuie sa fie placuta din punct de vedere estetic si sa aduca un plus aspectului exterior si interior al locuintei tale.

Daca vrei sa iti construiesti o casa sau esti in plin proces de renovare si trebuie sa iti alegi usa, ai nevoie sa stii care sunt criteriile pe care trebuie sa le prioritizezi pentru a lua cea mai buna decizie. Parcurge acest articol pentru a descoperi care sunt caracteristicile pe care trebuie sa le aiba cea mai buna usa pentru casa ori apartamentul tau!

Siguranta totala la tine acasa

Principalul motiv pentru care alegi sa iti montezi o usa metalica exterior in detrimentul unei variante dintr-un material precum lemnul este reprezentat de nivelul sporit de siguranta pe care ti-l garanteaza metalul. Grosimea usii, construita din mai multe straturi de material, este un mare impediment in calea persoanelor nepoftite care ar putea incerca sa patrunda in casa ta. In plus, balamalele utilizate pentru fixarea usii, dar mai ales sistemele de blocare precum yalele care pot fi mai multe la numar, contribuie din plin la crearea unui nivel ridicat de siguranta.

Este de preferat ca balamalele sa fie cel putin trei si sa fie inaccesibile din exterior, in asa fel incat ele sa nu poata fi demontate. Variantele moderne de usi pot fi dotate si cu sisteme foarte moderne de acces, precum amprenta sau cartela. In plus, cea mai buna usa metalica exterior trebuie sa dispuna si de sisteme de protectie anti-rupere, anti-smulgere si anti-gaurire, extrem de eficiente contra hotilor.

Materiale de calitate

Calitatea unei usi metalice este determinata in mare masura si de materialul utilizat. Cele mai populare variante sunt cele care sunt fabricate din foi de tabla de otel zincata. Acestea trebuie sa beneficieze de protectii suplimentare, pentru a fi cu adevarat rezistente. In plus, o usa metalica exterior de calitate are in dotare si alte materiale foarte performante. Este vorba despre grund reactiv anticoroziv, dar si spuma poliuretanica. Aceasta se injecteaza in interiorul structurii metalice pentru a asigura o izolare fonica si termica la nivel ridicat. Totodata, spuma este ceea ce confera soliditate usii ca intreg.

Design placut

Daca metalul are calitatea de a fi un material dur si rezistent, lemnul are darul de a fi un material asociat cu eleganta si cu un aspect foarte placut. Mai ales in cazul usilor, lemnul este un material clasic, popular inca din cele mai vechi timpuri. Insa trecerea de la usi de exterior din lemn la usi metalice a fost facuta tocmai din cauza lipsei de siguranta a lemnului, la contactul cu persoanele care vor sa patrunda prin efractie. Vestea buna este ca aceasta trecere nu presupune si o renuntare automata la eleganta garantata de lemn. O poti obtine in continuare daca alegi o usa metalica exterior care sa se incadreze bine in ansamblul reprezentat de casa ta. Poti descoperi destule variante cu aspect deosebit. Alege o combinatie de material si culori potrivita design-ului casei tale!

Apeleaza la Maco, producator roman de usi metalice de cea mai buna calitate, si descopera solutia optima pentru casa ta. Alege dintr-o gama variata de usi care iti vor oferi un nivel ridicat de siguranta si confort, la preturi excelente!

 

BY:

[email protected]

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o...