Blog

Cum stii cand flirteaza cu tine

Uneori este greu sa stii daca un tip flirteaza cu tine. Ai putea fi confuz in incercarea de a vedea daca cineva flirteaza cu tine sau nu. Baietii atunci cand flirteaza se pot comporta dragut, sau te pot ignora sau chiar se pot comporta cu putina trufie. Cu toate acestea, exista anumite semne care dovedesc ca tipul flirteaza cu tine.

Uita-te la modul in care se comporta cu alte femei. Daca el flirteaza cu tine, probabil inseamna ca te place. Insa, cu toate acestea, daca el flirteaza cu toate fetele, atunci poate fi doar o persoana caruia ii place sa flirteze, si care, prin natura sa, este fermecator si carismatic. La o urmatoare intalnire intamplatoare, daca sunt si alte fete in jur, incearca sa observi cum vorbeste cu ele si cum le trateaza. Daca o face exact asa cum face si cu tine, atunci el nu flirteaza cu tine.

flirt

Cum stii cand flirteaza cu tine

Priveste mai atent daca flirtul face parte din slujba sa. Daca el este la serviciu si lucreaza, de exemplu, ca si chelner sau barman, atunci o parte din treaba lui este sa flirteze cu doamnele. In acest caz, nu acorda prea multa atentie modului in care te trateaza la locul de munca, ci cauta sa vezi cum se comporta in timpul liber. Numai astfel iti poti face o idée, daca intr-adevar flirteaza cu tine sau nu. Pe de alta parte, in cazul in care acesta este intr-un cadru mai profesional, el nu poate flirta cu tine la locul de munca, chiar daca te place, pentru ca nu vrea sa-si faca probleme in timpul orelor de lucru.

Uita-te atent daca el depaseste bariera de atingere. Daca unui tip ii place de tine, el va cauta vreun motiv de a te atinge, pentru ca isi doreste sa se apropie de tine. Isi doreste, poate chiar sa te acopere cu palma, sa-ti treaca un creion prin par sau chiar sa te intalneasca brusc, pentru a-ti pune mana pe spate sau doar sa stea mai aproape, ca sa atinga genunchii sau picioarele. Daca ti se pare ca mereu cauta motive sa te atinga, atunci probabil ca flirteaza cu tine.

Uita-te atent daca rade la glumele tale. Daca el crede ca esti mai amuzanta decat esti tu de fapt, atunci inseamna ca flirteaza cu tine. Daca te place, atunci el va rade de tot ceea ce spui, chiar daca nu incerci sa fii amuzanta. Probabil rade pentru ca este fericit sa fie in jurul tau.

BY:

[email protected]

Blog despre fashion, frumusete, sanatate, dieta, parenting, nutritie, stil de viata, calatorii, pareri produse, casa si gradina.