Blog

Cui se adreseaza operatia de lifting mamar Foarte multe femei se confrunta cu problema unor sani cazuti sau cu un volum prea mic si de cele mai multe ori o operatie de lifting mamar poate rezolva aceste probleme.

Operatia de lifting mamar consta in corectarea formei sanilor, printr-o varietate de tehnici chirurgicale. In functie de anatomia sanilor, elasticitatea pielii pacientei si tesuturile personale se va alege tehnica adecvata. Aceasta operatie se efectueaza sub anestezie generala si va dura cateva ore. Dupa finalizare, pacienta va ramane internata o zi, in functie de recomandarea medicului.

La finalul unui lifting mamar, sanii vor avea un aspect mai natural, iar cicatricile cauzate de incizie vor disparea. Desigur acest aspect se va reflecta in cresterea increderii in sine si in general emanarea unei atitudini pozitive.

Procedura de lifting sani sau mastopexie este o modalitate de sculptare a sanilor, prin repozitionarea areolei si a tesutului mamar si ridicarea acestuia pentru a conferi un aspect cat mai natural. Este normal ca dupa operatie sa resimti durere, insa echomizele se vor estompa pe masura ce trece timpul si la maxim o luna vei putea sa iti reiei activitatea de odinioara.

Procedura de lifting mamar va lasa cateva cicatrici permanente si va trebui sa fii pregatita sa le accepti. La anumite paciente acestea incep sa se estompeze in timp si, in functie de tehnica folosita la operatie, pot fi foarte mici. Din fericire, cu putina creativitate aceste cicatrici vor putea fi mascate cu haine adecvate, iar daca operatia a fost bine efectuata, vei putea purta chiar si rochii cu decolteuri adanci.

Exista doua tehnici folosite deseori in cadrul unei operatii de ridicare sani. Prima dintre acestea este liftingul peri-areolar sau liftingul de tip sani gogoasa, care consta in repozitionarea sfarcului prin minimizarea cicatricilor la nivelul zonei areolare. Metoda se aplica foarte bine situatiei sanilor cu cadere de 1, 2 cm. Prin repozitionarea zonei areolare se obtine un aspect liftat, iar o parte din pielea de la nivelul zonei areolare va fi eliminata.

Cealalta tehnica consta in evitarea unei cicatrici verticale prin efectuarea alteia sub sani. In cazul sanilor extrem de lasati, prima tehnica nu poate da niciun rezultat multumitor, asadar se va actiona direct la nivelul areolei si sub san. Procedura utilizata este una de suspensie si astfel se va reusi ridicarea sanilor fara o cicatrice verticala. In acest caz lupta cu ascunderea cicatricilor nu va mai fi la fel de dura, insa se recomanda discutarea in prealabil cu medicul de specialitate si alegerea variantei potrivite nevoilor tale. Daca sanii sunt foarte lasati vei fi nevoita sa apelezi la aceasta varianta pentru a le corecta pozitia si a obtine un rezultat placut din punct de vedere estetic.

Beneficiile operatiei de lifting mamar sunt multiple si incep de la aspectul tineresc al sanului. Prin pozitionarea corecta a areolei, sanii devin mai fermi si arata mai bine, iar acest lucru se reflecta in fiecare tinuta purtata. Un san tineresc se defineste prin triunghiul echilateral format de cele doua sfatcuri cu varful in zona sternului. Acestia vor parea mai simetrici, iar proiectia areolei va fi localizata sub partea cea mai proeminenta a sanilor. Cu toate ca pare dificil de explicat, imaginea finala este una placuta din punct de vedere vizual si care reflecta un corp in armonie.

Aceasta procedura conduce la rezultate pe termen lung cu cicatrici minime daca este efectuata de un medic specialist si cu suficienta experienta, iar tesuturile vor fi remodelate.

Printre situatiile care definesc nevoia unei operatii de lifting mamar se numara urmatoarele: forma de pendul a sanului sau lipsa volumului, pierderea elasticitatii pielii, pielea intinsa cu vergeturi sau simpla asimetrie a sanilor. Chiar si femeile cu areole orientate in jos pot apela la o operatie de lifting mamar, intrucat aceasta operatie ajuta la corectarea acestor imperfectiuni pe termen lung.

Pentru a afla mai multe informatii despre lifting mamar pret si mastopexie, te poti programa la un consult la Clinica Estetica Zone Medical Estet din Bucuresti. Echipa de specialisti condusa de Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastic va evalua dosarul tau medical cu atentie si iti va oferi toate informatiile necesare.

 

BY:

[email protected]

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o...