Blog

Computer SHOP & Service LAPTOP – partenerul tau de incredere pentru reparatii calculatoare si laptop

Ce faci atunci cand calculatorul sau laptopul tau nu mai functioneaza cum trebuie sau chiar refuza sa mai functioneze? Cea mai buna alegere o reprezinta un service specializat in reparatii calculatoare si laptop. Indiferent daca vorbim despre calculatorul folosit pentru uz personal sau daca ne referim la calculatoarele societatii comerciale pe care o administrezi, pentru orice problema de hardware sau de software compania Computer SHOP & Service LAPTOP din Bucuresit iti pune la dispozitie o gama extinsa de servicii pentru rezolvarea oricarei defectiuni la calculator sau laptop.

Prin prisma pregatirii si a specializarii tehnicienilor care lucreaza pentru compania noastra, dar si prin prisma experientei de peste 18 ani de zile in acest domeniu de activitate, la Computer SHOP & Service LAPTOP vei putea beneficia de un standard de calitate excelent, de preturi competitive pe piata de astfel de servicii, dar si de promptitudine si rapiditate in gasirea solutiilor salvatoare pentru calculatorul tau.

Pentru identificarea cu exactitate a problemelor cu care se confrunta calculatorul oferim servicii de diagnoza gratuita. In urma diagnosticarii computerului se va face in plan de service si clientul este anuntat cu privire la costurile estimate si la durata reparatiilor care urmeaza a fi facute la computer.

Reparatii calculatoare cu o rata de reusita de 100%

Defectiunile si problemele cu care te poti confrunta in ceea ce priveste utilizarea calculatorului pot fi mai simple sau mai complexe. Daca pentru problemele mai simple poti sa gasesti uneori rezolvarea pe cont propriu, desi este recomandat sa lasi profesionistii sa se ocupe de astfel de probleme, atunci cand defectiunile sunt mai complexe este obligatoriu sa te adresezi un service autorizat in reparatii calculatoare.

Computer SHOP & Service LAPTOP efectueaza toate operatiunile necesare in vederea remedierii defectiunilor la calculatoare si laptopuri cu o rata de reusita de 100%. Cu alte cuvinte orice problema ai intampina, odata ce te prezinti in service-ul nostru pentru remedierea defectiunii vei avea certitudinea ca tehnicienii nostri vor gasi solutia optima pentru a putea utiliza din nou calculatorul fara nici macar o problema.

In acest sens ne adresam tuturor acelora care intampina probleme si dificultati cu calculatoarele cu urmatorele servicii: inlocuire/reparatii placi de baza, inlocuire/reparatii placi video, curatare de praf, servicii de mentenanta, inlocuire pasta termica, inlocuire procesor, inlocuire/reparatii cooler/ventilator, imbunatatirea sistemului de racire, inlocuirea sursei de alimentare, inlocuirea unitatii optice DVD, inlocuirea placii de retea sau a WiFi-ului, inlocuire placa de sunet, inlocuire memorie RAM, configurare BIOS, actualizare/rescriere BIOS, actualizare placa de baza, actualizare procesor, actualizare memorie RAM, actualizare placa video, actualizare HDD/SSD, upgrade calculator complet prin inlocuire componente/piese.

Ce recomanda acest service calculatoare Bucuresti?

Pe o piata in continua crestere, cea a serviciilor de reparatii pentru calculatoare si laptop-uri, compania Computer SHOP & Service LAPTOP se remarca prin experienta acumulata in acest domeniu de activitate, prin calitatea serviciilor prestate, dar si prin accesibilitatea ridicata a serviciilor atat prin prisma preturilor practicate, cat si prin prisma celor 4 magazine si centre de service din Bucuresti. La aceste centre de service se adauga si serviciul de Pick-Up & Return  care permit clientilor sa nu se deplaseze de la domiciliu pentru a beneficia de servicii de reparatii calculatoare.

Durata reparatiilor este una record, astfel incat orice client poate beneficia de rezolvarea defectiunii intre 12 si 48 de ore de la prezentarea in service. Preturile sunt accesibile pentru oricine are nevoie de reparatii calculatoare, iar aparatura performanta folosita de tehnicienii nostri permit rezolvarea chiar si a celor mai complexe defectiuni. Pentru manopera vei primi o garantie de 3 luni de zile, iar pentru piesele schimbate garantia este de la 6 luni pana la 24 de luni. Cu mai multe informatii te asteptam pe servicecomputer.ro.