Blog

Cele mai bune semnalizatoare rutiere si cateva criterii in functie de care sa le alegi!
semnalizatoare rutiere

Evenimentele auto, lucrarile desfasurate pe carosabil sau locurile care trebuie delimitate impun folosirea unor semnalizatoare rutiere de calitate. Cu ajutorul unor astfel de obiecte, vei putea avertiza ceilalti soferi cu privire la intamplarile din trafic sau vei tine la distanta masinile strainilor de locul tau de parcare privat. Insa nu orice semnalizator auto este unul de calitate, rezistent si care sa asigure o vizibilitate sporita. Trebuie sa stii cum sa le alegi pe cele mai bune si de unde sa le cumperi.

Scopul final este acela de a gasi instrumente care sa isi faca treaba in mod eficient, dar care sa nici nu coste o suma foarte mare. Pentru acest lucru, ai nevoie sa tii cont de cateva criterii foarte importante. Parcurge acest articol pentru a afla care sunt reperele pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand ai nevoie de un produs din gama de semnalizatoare rutiere!

Materiale de calitate

Semnalizatoarele sunt obiecte folosite in trafic, care au ca scop marcarea unor situatii speciale. Poate fi vorba despre un accident care trebuie semnalizat, pentru ca zona sa fie ocolita de ceilalti soferi sau de zone de lucrari pe care participantii la trafic trebuie sa le evite. Totodata, poti folosi semnalizatoare pentru a delimita un spatiu privat, precum o parcare. Cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi semnalizatoare auto este calitatea materialelor din care sunt fabricate.

Materialele trebuie sa asigure stabilitate si rezistenta. In cazul panourilor de delimitare a zonelor in care se desfasoara lucrari, este ideal ca ele sa fie fabricate din polietilena. Acest material le permite sa fie usor de manevrat si de transportat, dar in acelasi timp sa aiba o rezistenta sporita la factorii de mediu. Plasticul este o solutie foarte buna pentru semnalizatoarele rutiere de care ai nevoie atunci cand vrei sa semnalizezi realizarea unor lucrari pe carosabil sau chiar o intamplare nefericita, asa cum este un accident. Plasticul este solutia ideala deoarece este usor, ceea ce face ca semnalizatoarele auto sa fie lejer de transportat si de montat. Insa este important sa alegi modele cu picioare din metal, pentru a le asigura stabilitate.

Vizibilitate sporita

Un al doilea factor foarte important pe care trebuie sa il iei in calcul atunci cand alegi semnalizatoare rutiere este reprezentat de modul in care acestea sunt vizibile pentru participantii la trafic. Ai nevoie de indicatoare cu fete care sa fie marcate cu semnale reflectorizante. Acestea vor fi usor de remarcat inclusiv pe timp de noapte. In plus, conteaza si dimensiunea indicatoarelor, care trebuie sa fie una suficient de generoasa pentru a le permite soferilor sa le observe de la distanta.

Transport facil

Materialele cu masa scazuta, precum plasticul si polietilena, sunt recomandate si pentru ca transforma semnalizatoarele in obiecte usor de transportat si mutat. Transportul este facilitat si de capacitatea indicatoarelor de a se plia, daca acestea au mai multe fete. Astfel, ele devin usor de depozitat, ocupa spatiu putin si pot fi oricand mutate si cu autoturisme de dimensiuni reduse. Este important sa te asiguri ca achizitionezi indicatoare pe care le poti deplasa imediat, pentru ca in unele situatii critice din trafic, fiecare minut conteaza.

 

Acceseaza Vesta Magazin Online si descopera cele mai bune oferte la semnalizatoare rutiere de calitate! Indicatoarele sunt produse din materiale de top si ofera un nivel optim de vizibilitate de la distante mari. De asemenea, semnalizatoarele pe care le poti achizitiona sunt usor de deplasat si de pliat, stabile si au elemente distinctive prin care se fac imediat observate de catre cei carora li se adreseaza.

 

BY:

[email protected]

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o...