Blog

Vrei o baie moderna sau traditionala? Ai o camera mica sau te bucuri de spatiu mai larg? Dispui de un buget limitat sau ai unul fara opriri? In functie de toate aceste aspecte, vei sti si cum sa iti decorezi baia visurilor tale (laguna.ro – totul pentru baia ta).

Prin urmare, daca ai de gand sa iti reformezi sau sa iti construiesti baia de la zero si sa vizezi o baie moderna, contemporana, precum si o alegere atenta a materialelor pentru a alinia peretii baii, ai nevoie ca atat toaletele, dusul, mobilierul si alte elemente pe care le instalezi sa fie cele potrivite.

Dus

Desi exista multi fani al cazilor de baie, trebuie sa recunoastem ca de cand a devenit la moda sa schimbi cada pentru un dus, dusurile au suferit o revolutie estetica si practica uriasa si au cucerit intregul teren la cazi, pe masura ce tot mai multe practici au devenit din ce in ce mai utile si mai frumoase. Ce trebuie sa stii atunci cand iti alegi mobia din baie?

In acest sens, daca pariezi pe un dus in loc de o cada de baie, cele mai recente tendinte au o componenta clara la varful avangardei: dusurile walk in.

Cabine de dus subtiri, ultra-subtiri, care pot fi instalate la nivelul solului sau pe trotuar, creand spatii continue fara nicio intrerupere sau minima intre podeaua baii si dus.

In spatii mici, aceste tavi de dus isi demonstreaza toata puterea.

Cu atat mai mult, cele mai recente tendinte ale cabinelor de dus nu sunt decise doar de cabine de dus fine sau walk-in, ci si de cele care au si o componenta estetica organica. (laguna.ro)

Lavoar

Un lavoar de calitate va face dintr-o simpla camera de baie, un adevarat spatiu estetic. Vei sti ca ai facut alegerea corecta in privinta lavoarului atunci cand intri in incapere si totul va parea ca desprins din reviste de decorare a spatiului. Alege lavoarul potrivit in functie de spatiu, pentru a nu aglomera incaperea in cazul in care aceasta este una de mici dimensiuni. De regula cele mai folosite lavoare sunt cele rotunde, ovale dar si cele patrate sau dreptunghiulare sunt la mare cautare.

Mobilier de baie

Mobilier de baie are multe, multe variante din care poti alege dar in acest articol le vedem pe cele mai recente.

Prin urmare, in toata varietatea mare care exista, cele mai recente tendinte in mobilierul de baie sunt indreptate spre versatilitatea mobilierului in sine, facandu-l sa se adapteze la orice spatiu. Mobila de baie de astazi este cameleon.

Oglinda

Avem oglinzi rotunde, patrate, cu varfuri rotunjite, iluminate din spate, cu oglinzi maritoare sau ultra minimaliste, cu linii complet rafinate, printre alte modele… Oglinda este indispensabila dintr-o baie si aceasta indeplineste functia nu doar de infrumusetare a incaperii ci de asemenea si de a fi utila atunci cand avem nevoie sa ne privim.

Cazi de baie, obiecte sanitare si multe altele pentru baia ta, le gasesti doar pe laguna. Ro- cele mai bune preturi si cea mai inalta calitate a produselor!