Blog

pariuri sportive

Cine a inventat pariurile sportive? Este intrebarea care se afla pe buzele tuturor pasionatilor. Istoria acestor pariuri sportive a aparut in jurul anului 776 I.Hr. in Grecia antica. Romanii au preluat apoi acest obicei si la ceva timp parierea si-a facut loc si in Evul Mediu.

In Anglia am putea spune ca s-au pus bazele pariurilor pe care le stim. Asadar daca se intampla sa te intrebe un prieten cine a inventat pariurile vei stii in mod sigur sa ii raspunzi.

Tipuri de cote in pariuri sportive

Cota Europeana – este reprezentata printr-un numar pozitiv si este suma de bani pe care casa de pariuri ti-o returneaza in cazul unui eveniment castigator.

Cota Britanica – este reprezentata de un numar rational care este scris sub forma de fractie ordinara.

Cota Americana – este reprezentata de un numar intreg negativ sau pozitiv. Cand este un numar pozitiv reprezinta profitul obtinut care se poate obtine in cazul unui castig.

Cota Hong Kong – este reprezentata de un numar pozitiv mai mare sau cel putin egal cu 0 si in general are 2 sau 3 zecimale.

Cota Indoneziana – este reprezentata de un numar intreg negativ sau pozitiv a carei valoare absoluta este mai mica sau egala cu 1. Cand este un numar pozitiv ea reprezinta profitul obtinut in cazul unui eveniment castigator.

Cota Malaeziana – este reprezentata de un numar intreg negativ sau pozitiv. Cand numarul este pozitiv ea reprezinta profitul obtinut in cazul unui eveniment castigator. Atunci cand numarul este negativ valoarea acestuia reprezinta miza pe care trebuie sa o pariezi pentru a avea profit.

Acceseaza chiar acum site-ul Pariul zilei
In momentul in care esti un pasionat al jocurilor de noroc trebuie sa te interesezi cat mai mult despre cum poti paria astfel incat sa iesi in castig. Persoanele care pariaza constant stiu cum sa procedeze astfel incat sa aiba macar o data pe luna un bilet castigator.

Uneori este bine sa te lasi influentat de intuitie atunci cand pui biletul zilei. Conteaza foarte mult sa mai mergi din cand in cand pe instinct. Nu stii care iti va fi norocul si care sunt cu adevarat sansele de castig. Nu poti paria la infinit pe echipa favorita, vor exista meciuri la care acestia vor pierde iar tu vei pierde odata cu ei. Cel mai bine este sa te documentezi putin inainte de a pune un bilet la pariuri sportive astfel incat sansele tale de castig sa fie mai mari.

BY:

[email protected]

Blog despre fashion, frumusete, sanatate, dieta, parenting, nutritie, stil de viata, calatorii, pareri produse, casa si gradina.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.